SOCIAL MEDIA

torstai 22. elokuuta 2013

Huiveihin hurahtanut

Tiedättekö, mikä on kaikista hankalinta siivoamisessa? Sen aloittaminen! Tänään makasin sängylläni aamulla vaikka kuinka ja kauan, kun tiesin, että järkyttävän pitkä hommalista odottaisi mua ruokapöydällä.. Eipä ne työt tosin vitkuttelemalla edisty, joten lopulta ryhdistäydyin ja tartuin toimeen. Neljän tunnin jälkeen olin täyttänyt jääkaapin, imuroinut, tiskannut, tehnyt ruokaa, pessyt pyykkiä, siivonnut vessan, kastellut kukat ja kuljettanut roskat sekä turhat lehtiset roskapönttöön.

Tarkoitus oli vielä asentaa tulostin, jonka raahasin Ylöjärveltä Joensuuhun matkakassissani, mutta siinä kohtaa, kun USB-piuha ei ylettynyt sinne, minne halusin ja jouduin siirtelemään pöytää, luovutin ja kannoin tulostimen komeroon. Toisena päivänä sitten paremmalla onnella ja älyllä :D


Siivouksen päätteeksi päädyin sohvalle nauttimaan Salkkareiden uusinnoista ja uudesta koukuttavasta harrastuksestani! Löysin eilen Citymarketissa käydessäni lankaa, joka on tarkoitettu kuvassa näkyvän huivin tekemiseen. Tuijottelin aikani vyötteessä olevaa ohjetta ja ostin kaksi rullaa kokeeksi. Ei se kovin suuri menetys lopulta olisi ollut, sillä yksi kerä maksoi euron! Ja yhdestä kerästä saa yhden huivin, ei paha! :)


Koska huomasinkin sitten osaavani kutoa tällä langalla, joka aluksi vaikutti melko toivottomalta, kipitin tänään ostamaan lisää keriä. Mun mielestä lahjaideanakin aika toimiva henkilöille, jotka käyttävät huiveja :) Ja heti tuli mieleen muutamakin, joka viimeistään jouluna paketistaan saattaa tälläisen löytää!


Parastahan tässä langassa on, että virheitä ei näe. Tosin, virheitä ei kannata myöskään tehdä, sillä silmukan metsästäminen kaikkien noiden röyhelöiden alta ei todellakaan ole mahtavin osa.. Itse hukkasin silmukan parikin kertaa ja kyllä hikikarpalot meinasivat kivuta otsalle, kun sitä aloin tuolta penkomaan ja pelastamaan!


Täytyy myöskin myöntää, etten ole aina mikään pitkäjännitteisin käsityöihminen, joten tykkään saada nopeasti valmista. Huivia tehdään kuudella silmukalla, joten kutominen käy melko nopeasti, vaikka työtä täytyykin käännellä koko ajan ja olla tarkkana, ettei tiputtele silmukoita :)

Mutta kuten sanoin, tämä on erittäin koukuttavaa ja ajattelinkin mennä jatkamaan punaista uutukaista pikapuoliin! :)

Mitäs tykkäätte huivista?

-Emma-

6 kommenttia :

  1. ootpas ollut ahkerana ja saanut vaikka mitä tehtyä! :) voi miten suloisia huiveja, tosi kivan näköistä jälkeä tulee tuollaisesta langasta! mä ajattelin kans syksyllä neuloa jonkun verran, on niin kiva kaivaa neulepuikot esiin ja kääriytyä viltin alle neulomaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, on ihana loikoilla sohvalla viltin ja tyynyjen kanssa puikot kädessä, ihan superrentouttavaa! :)

      Poista
  2. Noi huivit on tosi kivan näkösiä! :) Ite en yhtään ole sellanen "kutoja" ihminen, mut onhan toi kivaa ajanvietettä.

    http://fotosbyessi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Haha, se on kyllä totta, et toiset ei koe sitä yhtään omaksi jutukseen ja ajan sijaan toisilla siinä kuluu ainoastaan hermot!

      Poista
  3. ois kiva saada ohjeet tohon huiviin :)

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, empäs tullutkaan ajatelleeksi! Laitan pikapuoliin tulemaan ohjetta ihan kuvien kera, koska se miusta vielä selkeyttää sitä hommaa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)