SOCIAL MEDIA

perjantai 21. marraskuuta 2014

Viikon kohokohdat

Tuntuu, että kohta pää kyllä poksahtaa! Ihanan vapaapäiväni olen viettänyt lukien tenttiin ja tehden suomen kielen tehtäväpakettia, ja pikkuhiljaa alkaa tuntua siltä, että enää ei jaksa ajatella mitään. Pahinta on, että tenttiin luettava materiaali käsittelee kasvatuksen ja koulutuksen filosofis-historiallista perustaa, joka on juuri niin tylsää kuin nimestä voi päätellä.. Ja tehtäväpaketissakin jäljellä on enää tylsimmät tehtävät, joihin joutuu pahimmillaan lukemaan kolmisenkymmentä sivua ties mitä tutkimuksia ennen kuin pystyy vastaamaan kysymyksiin.


Olen kuitenkin tehokkaasti onnistunut keksimään itselleni tällä viikolla muuta tekemistä kuin puuduttavat koulutehtävät, joten koko viikko ei ole ollut yhtä muistiinpanojen tuijottamista!


Maanantaiaamuna heräsin siihen, että puhelimeni rämisi lattiaa vasten. Nousin katsomaan, kuka soittaa puoli seitsemälta aamulla ja aikasin siristeltyäni huomasin soittajan olevankin esimieheni Postilta. Vastasin ihan unenpöpperössä puhelimeen ja lupauduin menemään iltapäiväksi töihin ja samoin keskiviikoksi. Ei siinä sitten enää väsyttänyt, kun riemu töihin pääsemisestä valtasi mielen, viimeisestä työpäivästä on kulunut kuitenkin jo yli kuukausi!

Postilla kohtasinkin pienoisen järkytyksen, sillä postit oli pakattu kärrien sijaan autolaatikoihin ja päädyin ajamaan aiemmin niin helposti liikuttavan reittini jättimäisellä Transportterilla! Alkujärkytyksestä selvittyäni muistelin, että olenhan minä isinkin pakettiautolla ajanut, että kyllä tästä selvitään. Ja hyvin selvisinkin, sillä vasta kotiin lähtiessäni oivalsin ajaneeni ensinnäkin autoa ojan puolelta, joka oli tuntunut ihan luontevalta; miut on selkeästi luotu postin hommiin ;) 

Keskiviikkona sain myös lisää ilouutisia, sillä joulukuu täyttyy kohdallani joulukorttien selvittelystä! Nyt ei siis ainakaan kuukauteen tarvitse kirjoitella uusia työhakemuksia töiden toivossa.


Torstaina pääsin viimein kahvittelemaan ihanan Jennin kanssa Houkutukseen. Mikäli asustelette Joensuussa tai Kuopiossa, suosittelen kyllä kyseistä kahvilaa lämmöllä; aivan mielettömän paljon suolaisia ja makeita herkkuja, salaatteja, pirteilöitä, kahveja.. ihana paikka! Toisinaan tuntuu, että ei ole nähnyt ystävää pitkään aikaan, vaikka hänet näkisi koulussa monta kertaa viikossa, koska kaikkia kuulumisia ei ehdi millään vaihtaa taukojen aikana, joten välillä on mukava istahtaa alas ilman kiirettä :)


Loppuillaksi aion käpertyä sohvalle kynttilän valoon katselemaan jotain hyvää elokuvaa tai Serranon perhettä ja nauttimaan kiireettömästä illasta :)

Miten teidän viikkonne on sujunut? :)

P.S. Ohjetta viime viikonloppuna valmistamaani Geisha-banaani -kuivakakkuun on kyselty, joten laitan teille tulemaan ihanan värikkään nakkikastikkeen ohjeen sekä tämän Geisha-banaani -kakun ohjeen viikonlopun aikana niin pääsette herkuttelemaan :)


8 kommenttia :

  1. ihana postaus, täynnä positiivista energiaa ♥ oon kyllä tosi onnellinen noiden sun työjuttujen puolesta, ihanaa että saat tehdä töitä! :) ja oli kyllä aivan ihanaa myös nähdä, pitää ehdottomasti useammin tehdä kaikkea kivaa!! koulussa kun ei aina ehdi tosiaan tarpeeksi höpötellä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 :) Ja todellakin täytyy nähdä useammin, onneksi kevät on vähän helpompi ;)

      Poista
  2. lukeminen on kyllä inhottavaa, varsinkin jos aihe ei kiinnosta sitten tippaakaan! :D itsellänikin oli eilen viimeinen koe ja toooivotaan että se menisi läpi..vähän jouduin kyllä välillä soveltamaan kun en tiennyt yhtään mitä kysyttiin, mutta ainakin yritin! :D ihania talvisia kuvia oot ottanut, täälläkin alkaa olla jo lumi maassa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, lukeminen on ihan kamalaa, jos sitä on PAKKO tehdä! :D Miulla oli kyseinen tentti tänään ja saa nähdä miten käy, ykkönenkin riittäisi moisesta turhuudesta, kunhan ei vaan uudestaan tarttis lukea!

      Ja voi kiitos :)

      Poista
  3. Siis mitä onks siellä noin talvista!! Herranenaika :D oon luullu ettei missään oo lunta kun ei täälläkään oo, hehe. Sun VS:n tilaus tuli muuten pari päivää sitten nii saat sen jouluna (ellet oo ennen sitä tulossa käymään täällä?). Puhuttiin muute tänää niken kanssa että voitas tulla käymään siellä vaikka alkuvuodesta sitten kun teillä olis hyvä sauma ottaa meidät sinne :) täytyy sillekin näyttää suuri city! Ikävä, oot rakas ♥

    ps. ota pois toi "Todista ettet ole robotti" höskä, menee maku kommentoinnista kun oon niin sokee että kirjotan ton koodin aina eka kolme kertaa väärin ja sit saan kommentoida :((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elli, tsekkaappas tokan kuvan tausta ;) Mut on täällä lunta! :D Jeejee, jouluna riittää hyvin, suitsuttelen siihen asti noita muita ihania! :)

      Ja joo, tulkaa kylään! Koska vain sopii, viikonloppuna tietysti parhaiten :D Vieläkö se robotti on siellä, ei sen pitäis olla!!

      Poista
  4. Ihanan hyvä mieli tuli tästä postauksesta ♥ Kuvat ovat aivan ihania, harmi ettei meillä ole vielä paljoa lunta, toivottavasti sataisi pian jonkumoinen kerros maahan ja se pysyisi siinä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Joo, täälläkin alkaa nyt lumi pikkuhiljaa sulamaan ja tulee vain kuraa ja loskaa joka puolelle, ei kiva :(

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)