SOCIAL MEDIA

lauantai 29. marraskuuta 2014

Christmas is all around


Jouluisia terveisiä lukijani! Tänään vuorossa ovat tämän vuoden ensimmäiset pikkujoulut ja olen jo aivan intona :) Joululaulut soi Spotifystä ja juuri kannettiin kolme kassillista pikkujouluherkkuja kaupasta; juustoja, suolakeksejä, patonkia ja kotona odottivat jo piparit ja glögi.

Eilen suoritettiin myös joulusiivous (hyvissä ajoin), koska halusin niin kovasti saada kyntteliköt ikkunoille ja tonttuja istumaan hyllyjen kulmille, eikä sitä tietenkään voinut ennen siivousta tehdä! Nyt meillä on ihanan jouluista ja tunnelmallista <3


Housut / BikBok, 
Paita / MyDoris, 
Pitkä bolero / Madonna, 
Huivi / Elliltä, 
Kengät / Inspire, 
Vyö / Bikbok

Pitkästä aikaa sain blogin puolellekin asukuvia, sillä ulkona kärsi jopa seistä jonkin aikaa, kun pakkasta ei ollut roimasti! Kuvausympäristö tosin on lähes yhtä kaunis kuin kesälläkin, piha ei ole juurikaan edistynyt ja näyttää melko sotkuiselta..

Viikko on mennyt ihan hujauksessa ja eilen pääsin rentoutumaan ystävien kanssa rankan viikon päätteeksi. Päivällä kävin Jennin luona glögillä ja höpisemässä hänen uudessa kodissaan, jossa en ollut ehtinyt käydä, vaikka hänen muutostaan on jo lähes neljä kuukautta.. Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan! Illalla ystäväni Veera tuli poikaystävänsä kanssa kyläilemään ja ilta vierähtikin ihan huomaamatta Monopolia pelaillen ja jutustellen. En kyllä muista, milloin olisin suuremmalla porukalla pelaillut Monopolia ja peli saikin ihan uuden ulottuvuuden, kun pelaajia oli monta, todella hyvää ajanvietettä! :)


Ilouutisia riitti perjantaille muitakin; pääsin piinaavan kasvatuksen ja koulutuksen filosofis-historiallinen perusta -tentin läpi ja vieläpä kelpo arvosanalla! Enää täytyisi kolmeen tenttiin päntätä ja kouluvuosi alkaisi olla pulkassa, ehkä sitä motivaatiota vielä löytyy! :)

Maanantaina onkin jo joulukuu, ja tänä vuonna olen päättänyt tehdä joulukalenterin blogiin! Aivan uutta minulle, joten uskon kalenterista tulevan hyvinkin minun näköinen, mutta toivottavasti teitä lukijoita kiinnostava ja inspiroiva :) Luvassa ainakin joulufiilistelyä, vinkkejä ja diy-projekteja.


Onko teillä suunnitteilla joulukalentereita blogiin? Joko joulufiilis on vallannut teidät ja kotinne? :)


10 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Ilmeisesti sinunkin blogissasi on joulukalenteri, käyn kurkkaamassa :)

      Poista
  2. Ihana postaus!
    Mä kanssa ekaa kertaa teen joulukalenterin!
    Se löytyy osotteesta
    www.tarskirakastaa.blogspot.fi tai tosta nimeä klikkaamalla! Hyvää joulunodotusta :3 !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) oi, menenkin kurkkailemaan joulukalenteriasi, kiva, että on muitakin ensikertalaisia :)

      Poista
  3. oi oletpas nättinä<3 ja tosi kiva tuo huivi-vyö yhdistelmä! :) ensi viikonloppuna olisi tarkoitus täälläkin hieman pikkujouluilla, saa nyt nähdä miten sitä iltavuoron jälkeen enää jaksaa..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) ♡ näin kyseisen yhdistelmän jo aikoja sitten jossain lifestyle-blogissa ja päätin viimein itsekin kokeilla sitä :) haha, samaa mietin itsekin tulevien pikkujoulujen suhteen, että mitenkähän sitä jaksaa vielä töiden jälkeen.. :D

      Poista
  4. Toi sun tukkas on niin hieno! Sopii hyvin! :)

    VastaaPoista
  5. Miten en oo koskaan tullu edes ajatelleeksi tuollaista huivi-vyö-yhdistelmää? Toimii meinaan tosi kivasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miunkin silmään näytti tosi kivalta, kun sen jostain löysin! :) ensin vähän vieroksuin ajatusta huivin mukaan köyttämisestä, mutta lopulta se kyllä istui hyvin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)