SOCIAL MEDIA

tiistai 3. kesäkuuta 2014

Korkeissa koroissaan

Matkalainen on saapunut Ylöjärvelle! Tänä aamuna starttasin Joensuusta bussin matkassa kohti Pieksämäkeä, josta matka jatkui junalla kohti Tamperetta. Tarkoitus oli käyttää koko matka lukemiseen, mutta bussissa päätin vain nautiskella maisemista ja junassa tuli sitten pari muuttujaa. Kyllä mä ehdin siellä lukeakin, mutta 2-vuotias pikkupoika käytti matka-aikansa huutelemaan "tytti" (jonka tulkitsimme tytöksi) ja leikkimään kanssani penkin takaa kurkistusleikkiä.. :D Noh, ehkä sellainen käytännön kasvatustiede on parempaa kuin joku äärettömän turhan tuntuinen kasvatusfilosofia kirjasta!

Mekko / Sisters Point - Tuurista
Kengät / Warehouse Ideapark



Lauantaina oltiin juhlistamassa Mikon veljen valmistumista rekkakuskiksi ja päällä oli pari vuotta sitten Tuurin reissulla mukaan tarttunut mekko ja samaa ikäluokkaa olevat korkokengät :) En kävele kovin usein korkokengillä ja Mikon ensimmäinen kysymys olikin, että "osaatko sie kävellä noilla?" :D Mutta nämähän nyt ovat eniten käytössä olleet korkkarit, joten nou probleemos!


Nyt olen siis viikon verran Ylöjärvellä ja suunnitelmia on kyllä paljon! Kun ei käy joka viikko, eikä edes joka kuukausi kotiseuduilla, tuntuu, että yhtäkkiä kaikki haluavat nähdä ja viettää kovasti aikaa kanssani ja sitten tulee se tilanne, että "hei, haluisin nähdä perhettänikin muulloinkin kuin illalla ennen nukkumaanmenoa" :D  Suunnitelmissa olisi kuitenkin käydä moikkaamassa mummua, mummia ja monia kavereita. Sen lisäksi tietysti Ideaparkkiin täytyisi päästä, koska onhan se aika huikeeta, että pääsee shoppailemaan oikein kunnolla!





Nyt tulee melko kuvapainotteinen postaus, mutta kai se on välillä kivaa vaihtelua! Loppuun vielä kuva valmistuneen kakusta, joka oli mun mielestä aivan loistava idea!



Mitäs tykkäätte asusta? :)

-Emma-

13 kommenttia :

  1. oo miten ihana kakku, nams! ja sun asu on kyllä upea, näyttää tosi kivalta sun päällä! <3 ja muutenkin oot ollut tosi kauniina :) hauskaa oleilua kotikotona! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kakku oli kyllä hyvää! Ja voi kiitos :) <3 kaikenlaista tehtävää piisaa! :D

      Poista
  2. Aivan ihana väri mekossa ja huikeat kengät :)

    VastaaPoista
  3. Ihana mekko! :D Haluaisin kans jotain tommosta kevyttä ja kesäistä, en vaan meinaa löytää tommosia mistään >:| Paljoko tommonen maksaa Tuurissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) no hinnalla mekko ei ainakaan ollut pilattu, maksoi vain 5 euroa ja oli juuri oikeaa kokoakin! :) mutta jos olet menossa käymään, niin suosittelen koluamaan löytölaatikot ja -tangot, sieltä löytyy tosi edullisia ja ehjiä tuotteita! :)

      Poista
  4. Moi! Oon lukenut sun blogia ja haluisin kysyä (ei nyt liity just tähän postaukseen), että kun olit varasijalla yliopistoon, niin koska siitä tuli tieto et kuitenkin pääsit? :) Sama tilanne nyt täällä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! :) oi, onnittelut varasijasta! Itselleni tieto tuli heinäkuun 2. päivä kruunaten juuri loppuneen roadtripin! :) Tuolloin oli kulunut noin kaksi viikkoa tulosten tulemisesta. Minun jälkeenkin pääsi vielä noin kymmenen ihmistä, jotka saivat tiedon sitten myöhemmin :) kannattaa käydä katsomassa aina niitä hakijatilastoja, niistä näkee montako on hyväksytty ja mikäli hyväksytyt menee rajan yli (esim. 60/68), tällöin jo 8. varasijalla oleva on päässyt, jos haluat laskeskella :)

      Poista
  5. Oi, nyt löysin lisää luettavaa! Pääsin meinaan Raumalle opiskelemaan luokanopettajaksi ja sulta löytyy myös postauksia opiskelusta, jotka kiinnostaa.

    Muutenkin kiva blogi ja upeita kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, hurjasti onnea!! :) minunkin täytyy eksyä blogiisi, kun kerran kollegoita ollaan ;)

      Poista
  6. Aivan loistava toi kakku! :D

    http://pauliina-meandmyworld.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)