SOCIAL MEDIA

keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Joulutunnelmia

 Maha täynnä kaikki jouluherkkuja, joten nyt on hyvä aika tulla päivittelemään joulukuulumisia tänne blogin puolelle! Eilinen aatto vietettiin kotosalla omalla porukalla aika perinteisissä merkeissä; katseltiin Joulupukin kuumaalinjaa, syötiin riisipuuroa, käytiin hautausmaalla viemässä kynttilöitä, syötiin itsemme ähkyyn jouluruuilla, saunottiin, kylvettiin ja availtiin lahjat :) Täytyy sanoa, että samanlainen kuvio on toistunut kyllä niin monena jouluna kuin vain jaksan muistaa, mutta musta se on kiva juttu, sillon se aatto tuntuu oikeasti joululta :)


Lahjapaketeista paljastuikin mitä ihanimpia yllätyksiä! :) Joten kiitos kaikille ihanille ja rakkaille ihmisille muistamisesta :) Tänä vuonna kaikki lahjat olivat käytännöllisiä, josta olen kyllä todella iloinen! Ja vaikka nyt omaan kotiin olenkin muuttanut, ei lahjat rajoittuneet pelkästään koti-aiheen ympärille, vaikka erittäin kiitollinen olin siitä, että sain esimerkiksi keittiötarvikkeita, joita olin toivonut, ettei niitä joulun jälkeen tarvitse enää itse lähteä etsimään :D


Viime vuosina mulle on alkanut tulla lahjojen kanssa sellainen olo, et odotan enemmän, että mitä muut tykkäävät mun antamista lahjoista sen sijaan, että odottaisin kuumeisesti, mitä itse saan lahjaksi. Joku aikuistumisen merkki minussakin siis :D Antamani lahjat saivat kyllä positiivisen vastaanoton ja olin onnistunut kutomaan jopa villasukista oikean kokoisia! Tosiaan, täksi jouluksi tein viidet villasukat, joista viimeisiä väänsin vielä maanantaina, joten päätin, että ihan vähään aikaan en ole aikeissa neuloa sukkia..


Joulupäivä on sujunut leppoisasti telkkaria katsellen, pelaillen ja syöden. Hassua, että joulun aikana lähetetään valtavasti elokuvia ja muita ohjelmia, joiden lisäksi antennitalouksiin annetaan joululahjaksi vielä lisäkanavia. Eihän kaikkia ohjelmia voi millään keritä katsomaan, koska ei koko joulua huvita ruudun edessäkään viettää! Noh, ainakin aina on katsottavaa, jos tekemisen puute yllättää :D

Innostuimme myös pitkästä aikaa pelailemaan koko perheen voimin ja päädyimme isän ja äidin suureksi riemuksi Piirrä&arvaa -peliin. Ainakin isin kommentti pöydän viereen istuessa osoitti heidän valtavan innostuksensa "Voi ei, tätäkö me pelataan?". Lopulta meillä oli kuitenkin hirmu hauskaa ja totesimme, että piirtäjän lahjoilla on kovin vähän tekemistä pelin voittamisen kannalta :D


 Tässä vielä hieman asua eiliseltä :) Jostain syystä kuvat eivät meinanneet millään onnistua, joten tässä tämä lähes ainoa julkaisukelpoinen otos nyt sitten on. Mekon olen ostanut monen monta vuotta sitten, enkä enää edes muista mistä se on. Kuitenkin joka joulu kaivan sen kaapistani mustien, kuvioitujen sukkahousujen kaveriksi :) Kiva pukeutua välillä mekkoonkin, vaikka kotona olisikin vain oman perheen kesken!

Nyt täytyy kuitenkin lähteä etsimään hiusväripurkkia, koska äiti lupasi haiveneni tänään värjätä tumman suklaan ruskeiksi, saas nähdä, millaiset tulee! :)

-Emma-




30 kommenttia :

  1. Hitsi tykästyin tuohon sun kirjoitustyyliin :-) Ihana postaus ja vielä ihanempi kirjoittaja!

    www.lia-ida.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. sulla on ihanat hiukset ! :3

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    Jouluinenjoululahjapostaus tehty tänään! :)

    VastaaPoista
  3. oi ihania kuvia! ja ihanat hiukset sulla! :)
    http://johannamarian.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Oot tosi ihanan näköinen ja hyviä postauksia!! Aloin lukemaan!(:

    http://seuwiteumiss.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva, jos tykkäsit niin paljon, että liityit lukijaksi! :)

      Poista
  5. Olipa sulla mukavan perinteisen kuulonen joulu! itse myös odotan eniten sitä, mitä muut pitävät mun antamista lahjoista, ja tänä jouluna kerrankin oon tyytyväinen antamiini lahjoihin :)

    http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olin tänä vuonna tyytyväinen antamiini lahjoihin! :) Vaikka paniikki meinas kyllä välillä iskeä.. :D

      Poista
  6. Mun joulu oli samanlainen, joulupukin kuumaalinjaa ei voi vaan missata! :--)

    http://uncovered-martina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Kirjotat hyvin ja sun hiukset on tosi ihanat!(:
    thisismystory-elisa.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. Ihania joulun tunnelmakuvia. Lämmitti mieltä

    http://eemmaot.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oot ilmeisesti linkannut oman blogisi sijaan mun blogin osoitteen? :D

      Poista
  9. Piirrä ja Arvaa on ihan huippu! :D Pelasin sitä viimeksi alkuvuodesta taas pitkästä aikaa. Sain kaverit innostumaan siitä. Haha, voi että <3 Sitä ennen pelasin sitä tosiaan lapsena.

    http://love-ornothing.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vanhoja muistoja on hyvä palautella mieleen! Eipä oo itsekään tullut turhan usein pelailtua!

      Poista
  10. Jos et ole vielä huomannu sain viimein tehtyä Lontoo -postauksen valmiiksi ;D

    VastaaPoista
  11. ihanan jouluisia kuvia! :)
    btw, millasta on opiskella opettajaks?:)
    http://roosaran.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Opettajaksi opiskelu on tosi mukavaa, sinne käydään niin tarkat pääsykokeet ja valintaprosessit läpi, että sieltä löytää helposti itsensäkaltaisia ihmisiä, joiden kanssa opiskelusta tulee mukavaa :) Tämä ensimmäinen lukukausi on kulunut luentojen ja harjoitusryhmien kanssa ja pääsimmepä jo harjoitteluun normaalikoulullekin tänä syksynä :) Opiskelussa painotetaan todella paljon sitä, miten jonkin asian voi opettaa lapsille, millaisia asioita tulee huomioida ja mitä välttää. Toki mukana on esimerkiksi kasvatus- ja kehityspsykologiaa, joka luo pohjaa opettamiselle, mutta esimerkiksi matematiikan kurssilla teimme oikeastaan joka kerralla itse opetustuokioita ryhmissä ja muut leikkivät oppilaita, kun yksi ryhmä opetti jotain asiaa :)

      Koulu ei myöskään ole turhan rankkaa (toki tentteihin lukeminen on joskus tosi tosi tylsää!) ja töitäkin sen ohella pystyn ainakin vielä tekemään ihan hyvin :)

      Poista
  12. hui miten kaunis olet :o ja kivatsuja kuvia :)

    siqudko.blogspot.com

    VastaaPoista
  13. Ihanalta joululta vaikuttaa! :) itsekin oon joskus miettinyt luokanopettajan ammattia :) saa nähdä mitä aika tuo tullessaan!

    http://littlebig-dream.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  14. ihania kuvia! kivan selkee ja raikas ulkoasu:) selkeetä tekstiä ja sitäki on sopivasti!

    > http://stoooory-of-my-life.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  15. Tosi kiva ulkoasu ja banneri! :)

    > http://findareasontosmileee.blogspot.com

    VastaaPoista
  16. Kivoja kuvia! Mukavan olonen blogi sulla kyllä, jotenkin välittyy hyvä fiilis :) pitänee jäädä seuraileen!

    www.sonjakorpela.blogspot.fi

    VastaaPoista
  17. Mukavan olonen blogi! oot tosi kaunis ja blogisi on mielenkiintonen, kirjotat hyvin :)
    Sait musta seuraajan :)

    http://allieverwanted-ida.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)