SOCIAL MEDIA

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Vihaa ja rakkautta

Huhhuh, viime viikko on mennyt sellasessa hujauksessa, että kohta voisi tulla jo se aika, kun voi huokaista ja todeta kaiken pakollisen olevan tehty! Viikon sisällä olen muuttanut tavarani Joensuuhun, tehnyt epäonnisen kampaajareissun, hoidellut paperiasioita, käynyt autokoulun loppuun ja vieläpä rynnännyt Ideaparkkiin kiertelemään kauppoja, vaikka olin vakaasti luvannut, etten aio ostaa yhden yhtä vaatetta pitkiin pitkiin aikoihin, koska "mulla on niitä nyt ihan riittävästi kaapissa" :D

Jos aloittaisin tuosta vihaosiosta: torstain pitäisi olla toivoa täynnä sananlaskujen mukaan, mutta tiedä sitten minne se toivo katosi, kun istahdin parturin tuoliin.. Olin niin innoissani, koska oli mun viimeinen työpäivä ja tiesin, ettei mun tarvitsisi nyppiä rikkaruohoja mielettömän pitkään aikaan. Mun sormet oli aivan muussina ja lihakset jumissa kyykkimisestä ja hyvin juurtuneiden ruohojen kiskomisesta, mutta tiesin, että mähän pääsisin kampaajalle rentotumaan iltapäivällä. Ja katinkontit!

Mun vakkariparturi oli lomalla ja mun hiukset ei millään olisi kestäneet odottaa enää kahta viikkoa (näin jälkeenpäin kun ajattelen, olisi kannattanut vaan sinnitellä..), joten päätin varata ajan läheisessä kauppakeskuksessa sijaitsevaan parturointiliikkeeseen. Liikkeessä työskentelee nuoria parturi-kampaajia, joten oletin niiden ymmärtävän mun toiveet. Näytin kampaajalle kuvan siitä, millaiset mun huikset on olleet ja kerroin haluavani samanlaiset nytkin. En sitten tiedä, onko se kampaaja optikkokäynnin tarpeessa vai mitä tapahtui, mutta tässä tulos:


 Do you like my new hairstyle? Yep, me neither.

Oon aina ihmetellyt, miten ihmiset jaksavat valittaa siitä, että kampaaja on leikannut hiukset väärin, joko jättänyt liian pitkiksi tai klipsonut aivan liikaa. Eihän hiukset nyt voi olla mikään elämän ja kuoleman kysymys, mutta nyt mun maailma on avartunut. Ei kyllä olleet kyyneleet kaukana, kun parturi oli ruohonleikkuriotteellaan tuhonnut mun hiukset. Tunsin, ja oikeastaan tunnen edelleen, itseni kaljuksi. Hiukset on klipsottu ihan lyhkäsiksi pätkiksi, toinen sivulla ollut "hiippa" on kadonnut kokonaan, vaikka painotin haluavani pitää sen siinä, mutta tämä "vähän lyhensi sitä".. -.- Lisäksi en tykkää etuhiuksistakaan, eihän niissä ole mitään ryhtiä saati sitten mallia. En kyllä voi lämmöllä suositella kyseistä liikettä kenellekään.


Tässäpä vielä sivuprofiilia, josta näette, miten järkyttävän lyhyt takaosa ja sivu tässä mallissa on. Ainoa positiivinen asia koko katastrofissa on se, että säästän seuraavat kuukaudet parturikuluissa. Näitä nimittäin ei tarvitse (eikä voikaan) leikata moneen kuukauteen.. Olen eläessäni käynyt nyt kolmella kampaajalla, ensimmäinen näistä on se mun ykkönen, joka ei ole mokaillut! Toinen unohti leikata mun hiuksia ja ne kesti nättinä kaksi viikkoa, mutta sekin olisi ollut parempi kuin tämä kolmas, joka riisti kaiken. Kun joskus Joensuussa sitten menen kampaajalle, menen todellakin henkilölle, joka on nähnyt, millaset hiukset mulla on, enää en ota riskiä, koska se ei näemmä kannata!!


Kampaajakatastrofin jälkeen koitti kuitenkin viikonloppu ja pääsin muuttamaan mun tavarani Joensuuhun! :) Nyt mulla on aivan ihanan kodikas yksiö valmiina odottamassa mua, kunnes sen aika tulee. Koko viikonloppu siihen sitten menikin; kämppä puunattiin katosta lattiaan, jokainen kaappi, komero, seinä ja kaakeli kuurattiin, huonekaluja koottiin pahvilaatikosta pöydäksi ja tuoleiksi, lipastoksi ja sohvaksi sekä kaikki tavarat löysivät oman paikkansa kaapeista ja komerosta. Onneksi en joutunut tekemään tätä suursiivousta ja -sisustusta yksin, sillä mulla oli neljän rakkaan ihmisen lisäkädet ja -aivot mukana :)

Maanantaina koitti kuitenkin paluu arkeen ja paluu ajotaitojen arvosteluun, nimittäin menin suorittamaan vihdosta viimein autokoulun syventävää vaihetta ja tänään kiikutin ajokorttitodistuksen poliisiasemalle, jotta sieltä sitten se virallinen kortti tipahtaisi joku päivä postiluukusta lattialle. Olihan se helpompaa ajella kuin aiemmin autokoulussa, koska nyt alla oli ihka oma auto, eikä autokoulun supermoderni kaara, joka toimi ihan erilailla kun meikäläisen Volvo. Niin ja oma autoni on tosiaan automaattivaihteinen, joten senkin puoleen autokoulun manuaalivaihteisto olisi voinut tuottaa ylimääräisiä hikikarpaloita muutenkin kuumaan päivään.. :D

Sitten siihen materialismirakkauteen:


Spirit Bianna kiilatennarit löysivät tiensä mun jalkaan tänään Ideaparkista! Warehousesta en ole muistaakseni montaakaan vaatekappaletta tai asustetta lötänyt, mutta kengät löytyi jo toisen kerran. Katselin Aleksissa vähän vastaavanlaisia kenkiä, mutta mustina ja niissä oli jonkinlainen karvareunus nilkankohdalla (se ei ihan iskenyt), mutta hintalappu olikin muutamaa senttiä vaille kolminumeroinen, joten hyllyyn jäi ilman harmitteluja. Muissa kenkäkaupoissa olikin tarjolla varvastossuja ja sandaaleita, ehkä olen vähän liian aikaisessa syyskenkien kanssa? :D Warehousessa oli nämä koossa 37, mutta ihan vähän tuntuivat pieniltä ja hintalappuun vilkaistessani ajattelin, että en osta vähän väärän kokoisia korkealla hinnalla, MUTTA. Kierretyäni hyllyn ja palatessani samalle kohdalle bongasin kokoa isommat kengät ja vieläpä huomasin punaisen hintalapun, jonka mukaan kengät tulivat puoleen hintaan!


Pohdin myös hetken sitä, kuinka käytännöllinen väri tuo sininen on kengissä. Käskin siskonikin testata kyseisiä kenkiä, jotta voin vertailla niitä eri väristen vaatteiden kanssa :D Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että vaatekaapistani löytyy runsaasti sinisiä, violetteja ja mustiakin vaatteita, joiden kanssa kengät henkilökohtaisen tyyliassistenttini mukaan sopivat.

Mitäs tykkäätte kengistä? :) Oliko sininen riskivalinta?

- Emma -

28 kommenttia :

  1. Uuh että oikein henkilökohtainen tyyliassistentti? ;) Voi muru, sulla on itelläs ihan riittävä tyylitaju ja hyvä maku! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri sellainen olet ;) En kyllä tiedä, miten voin ikinä mennä ostoksille Suomen toisella puolen ilman sua! Mutta eihän mun opiskelijana tosiaan tarviikkaan.. :D

      Poista
  2. Apua mikä tukkaongelma! Mun silmään tukkasi näyttää tosi hyvältä ja sopii sulle! (mutta multa ei kannatakaan kysyä, koska mun mielestä lyhyt tukka sopii suunnilleen kaikille ja saatan olla vähän puolueellinen, koska mullakin oli tuollainen tukka joskus 3-4 vuotta sitten...) Mutta tuota ei kannata jättää leikkaamatta, koska muuten se kasvaa ulos tuosta mallista ja tuloksena on rehottava reuhka joka ei sovi kenellekään!
    Sanoitko muuten sille hiukseni tuhonneelle parturille, että et maksa tai haluat korjuun tms? Olisi nimittäin kannattanut, mäkin sain kerran vaalennuksen ilmaiseksi kun kampaaja värjäsi liian tummaksi ja toisella kerralla sain korjausleikkuun kun en ollut tyytyväinen saksien jälkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos Anni, kiva kuulla, ettei se ihan jokaisen silmään ole katastrofi! Kyllähän siihen on jo vähän tottunut, mutta haaveilen kyllä entisistä hiuksistani.. Ja totta, ei sitä voi kovin pitkään pitää leikkaamattakaan, mutta yritän sillain, että saisin sen kasvamaan kuitenkin entiseen pituuteensa, mutta samalla pysymään mallissa..

      Ja en sanonut, kun en tajunnut tossa kohtaa ja olin turhan kohtelias sanomaan, että en kyllä tykännyt mallista yhtään..

      Poista
  3. no eihän nuo hiukset oo ollenkaan kamalat! :) sopii sulle hyvin, oot ite vaan liian kriittinen ;) ja ne kasvaa pian, parin kuukauden päästä ne on jo paljon pidemmät! :) mutta tiedän kyllä miten kamalaa on kun parturikäynnin lopputulos ei miellytä.. oon ite kans ehkä liian kiltti tai pelkuri, että uskaltaisin sanoa etten tykkää lopputuloksesta. ja kengät on kans ihanat! tuo väri varmasti sopii useisiin vaatteisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ehkä sitten niin ;D mut juu, olin liian kiltti parturissa ja pidin suuni kiinni (sen parturin mielestä se ilmeisesti oli tosi onnistunu..) ja sitten olin ärhäkkä koko päivän ja pamautin yhelle nettitikkumyyjällekin, että "törkeen kallis tikku" ja marssin kaupasta ulos.. Hyvä minä :D ja toivotaan, et väri sopii :)

      Poista
  4. Sopii sulle nuo hiukset kyllä hyvin, ainakin mun mielestä :) ja siistit kengät!

    http://mariellaew.blogspot.fi/

    *uusi lukija*

    VastaaPoista
  5. noi hiuksetha sopii sulle tosi hyvin! :)

    http://yesitismyblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Vou, tää sun blogis on tosi ihana, yritin painaa Liity lukijaksi- nappia, mutta se ei suostu toimimaan... :o Yritän vielä ja vaikka se ei toimisikaan, voit olla varma että luen anonyymina ja kommentoin tänne :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) ihana kuulla, että tykkäät ja ei se lukijamäärä palkissa ole oleellinen vaan se, ketkä oikeasti lukee ja kommentoi :)

      Poista
  7. oi vitsit kuinka ihanat kengät, kannatti ottaa siniset!<3 tykkään myös tosi paljon sun tyylistä ja hiuksista! :)

    http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Oi miten noi hiukset sopiikaan sulle :)!

    http://mystorywithoutwords.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Ihanat hiukset, sopii tosi hyvin sulle ! Kivat kengät myös :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos, vaikka itse kyllä ikävöin mun edellisiä, tykkäsin niistä paljon enemmän!

      Poista
  10. Mun mielestä noi hiukset ei oo ollenkaan pahat, käy sulle huippuhyvin!(:

    VastaaPoista
  11. oi että ! sulla on ihanan persoonalliset kasvot ja hiukset sopii oikein hyvin lisäks :)
    http://y0ur-dolly.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. sulla on ihana blogi, ja tosi hieno toi banneri! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) banneri on aika yksinkertanen, mutta mun olonen :)

      Poista
  13. Sul on tosi ihana ja persoonallinen blogi! Liityin ni takas?

    http://sussujahepat.blogspot.fi

    VastaaPoista
  14. Tosi kauheeta jos sun mielestä kampaaja pilas sun hiukset, mut mun mielestä ne kyllä sopii sulle! :)

    www.marenkikeijuu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näihin alkaa jo tottumaan, mutta kyllä mä edellisiä kaipaan! :D

      Poista
  15. Söpön väriset nuo kengät :3 :D liityin lukijaksi,
    oma blogini jos haluat käydä kurkkaamassa!
    www.errorofthesystem.blogspot.com

    VastaaPoista
  16. oii onpas sulla kiva blogi :3 jaja liityin lukijaks :)

    + täs ois mun blogi jos haluut käydä kattoo

    weonlyhaveonelifee.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)