SOCIAL MEDIA

tiistai 17. marraskuuta 2015

Laatikollinen kosmetiikkaa Yves Rocherilta

Eilen R-kioskille saapui iso paketti Yves Rocherilta, jota olinkin jo innoissani odotellut pari viikkoa. Laatikko sisälsi paljon joululahjoja, sillä Yver Rocherilla oli noin kuukausi sitten kampanja, jossa jouluisen tuoksuisista tuotteista oli koottu valmiita lahjapakkauksia. Pakkaukset näyttivät niin kauniilta kuvaston sivuilla, että niitä päätyi heti muutamia pukinkonttiin - harmikseni en voi niitä tänne teille kuvata, koska blogiani seuraa liian monta lahjansaajaa!

Erityisen iloinen olen siitä, että lahjapakkaukset sisältävät käytännöllisiä ja hyväntuoksuisia tuotteita. Joskus pohtiessani kosmetiikka-lahjapakkauksen ostamista, joudun toteamaan, että aika harvalla on esimerkiksi kylpyamme, jossa käyttää paketissa olevaa suurta kylpyvaahtopurnukkaa. Usein myös tuoksut ovat kamalan voimakkaita, jolloin on hankala sanoa, tykkääkö lahjottava laisinkaan siitä tuoksusta - tiukkaa tekisi miullakin kookoksen tuoksuisen vartalovoiteen käyttäminen, kun pelkkä tuoksu saisi miut piilottamaan purkin kaapin perukoille..


Avattuani laatikon olin kuitenkin lievästi kauhuissani, sillä kaikki tuotteet olivat siellä sikin sokin, enkä tietenkään enää muistanut, mitkä tuotteet kuuluivat mihinkin pakkaukseen. Hetken asiaa tuskailtuani huomasin kuitenkin, että lähetyslistassa oli kerrottu, mikä tuote kuului mihinkin pakettiin - mikä pelastus! Olin kuitenkin ihmeissäni laatikossa olevista silmämeikinpoistoaine- ja kynsilakanpoistoainepurkeista, sillä en muistanut sellaisia tilanneeni. Hetken lähetyslistaa selailtuani huomasinkin, että ne oli lähetetty minulle yllätyslahjaksi! Tilauslomakkeessa ei mainittu niistä mitään eikä niitä ollut mainittu tilaajalahjoiksi, joten yllätys oli kyllä todella mieluinen :)


Tilasin myös itselleni pari käsirasvaa, sillä sitä tuntuu kuluvan yllättävän paljon näin talvella. Kaupoissa purnukat maksavat aina sen lähes neljä euroa, joten olinkin ihan innoissani huomatessani, että samankokoisia putiloita saikin jouluhintaan tilattua 1,90 eurolla. Mietinkin juuri, että pitäisiköhän pistää tavallinen käsirasva nyt säilöön kesää odottelemaan ja käyttää näitä jouluisia nyt, ettei niitä ole vielä juhannuksenakin jäljellä ihanassa kanelin tuoksussaan..


Yves Rocher on miun yksi suuri suosikki kosmettiikatuotteiden myyjänä. Tuotteiden tuoksut on ihanan tyttömäisiä mutta riittävän neutraaleja. Muistelen, että ostin ensimmäisiä Yves Rocher -tuotteitani varmaan noin kuutisen vuotta sitten ja vuosien varrella olen löytänyt paljon suosikkituotteita, joita en edes etsi muista liikkeistä. Esimerkiksi Comme une Evidence -hajuvettä on menossa tällä hetkellä jo kolmas purkki. Toki käytän paljon muitakin hajuvesiä, mutta tämä sopii niin arkeen kuin juhlaan enkä kyllästy siihen millään!


Toki ihan perustuotteitakin tulee tilattua ja varsinkin tuoksut, jotka osoittautuvat mieluisiksi, pääsevät testaukseen myös esimerkiksi suihkugeelin lisäksi vartalovoiteena. Tykkään myös valtavasti purkkien värikkäästä ulkoasusta ja pikkuruisista yksityiskohdista. Vaikka Prismasta saakin varmasti isomman pullon suihkugeeliä samalla hinnalla (tosin ostan aika usein Yves Rocherin perustuotteetkin vain alesta), niin on ne kivoja piristyksiä kylppärin hyllyyn valkoisten peruspullojen keskelle.


Sitten on vielä ne tuotteet, joita en enää edes etsi muista liikkeistä. Ehdoton ykkönen on kukkaistuoksuinen käsidesi! Miten ihanaa onkaan, kun syömään mennessä ei tarvitse lehauttaa auki sitä sairaalan desinfiointiaineelta tuoksuvaa purkkia, vaan on olemassa tällainen miedompi tuoksuinen vaihtoehto (niin, minä en voi syödä ruokaa shoppailureissun keskellä, jollen saa pestä käsiä ensin..). Huomasin taannoin, että myös The Body Shopissa on näitä käsidesejä erituoksuisina, mutta omalla nenällä haisteltuna mikään niistä ei vetänyt vertoja aiemmin löytämälleni.

Onko teillä kokemuksia Yves Rocherin tuotteista? Onko teillä suositella jonkin muun yrityksen hyviä vastaavia tuotteita? :)


8 kommenttia :

  1. Itsekin tykkään paljon Yves Rocherin tuotteista, ja pari kertaa on sieltä tullut tilattuakin! :) Nuo jouluiset käsirasvat ovat niin ihania, muistaakseni viime vuonna laitoin niitäkin muutamaan lahjapakettiin ♥ Yleensä tilatessa saa aina jonkin tilaajalahjan, ja itse muistelisin että sen on voinut myös itse valita muutamasta vaihtoehdosta. Tänne Lappeenrantaan avattiin viime vuonna Ecobella nimien yritys, joka taitaa olla vähän vastaanlainen kuin Yves Rocher. En ole kyllä saanut aikaiseksi edes käydä siellä, mutta luulisin että heidänkin tuotteensa ovat ihan hyviä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon siun blogista joskus bongannutkin Yves Rocherin tuotteita :) Aijaa! Mie oon tilannu vasta muutaman kerran ja tuo tilaajalahja oli ihan uusi juttu :o Tai on niissä tietenkin ollut niitä "kun tilaat, niin saat tämän", mutta nuo oli kyllä ihan yllätyksiä, mahtava systeemi siis! :)

      Haha, no, ehkä jollain shoppailureissulla eksyt katsastamaan myös tämän Ecobellan valikoiman :D Voit sitten postailla asiasta, jos on hyviä tuotteita ;)

      Poista
  2. mä tykkään kans yves rocherin tuotteista tosi paljon! :) esimerkiksi juuri tuo silmämeikinpoistoaine ja kynsilakanpoistoaine on olleet monen vuoden käytössä, ja tosi hyviä tuotteita ovat molemmat! :) nyt alkoi houkutella itseänikin tilata tuollainen joululta tuoksuva käsirasva.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen noita käsirasvoja, ne vaan on niin ihania! <3 Ja hyvä tietää, että ovat olleet hyviä käytössä! Mie oon aina ostanut sitä Miramen kynsilakanpoistoainetta, koska se on tarpeeksi tykysää poistamaan lakat vähällä hankauksella, pian nähdään, onko tästä Yves Rocherin tuotteesta haastajaksi!

      Poista
  3. Voit vitsi toi käsidesi on varmaan tosi kätsy! Täytyykin kurkata Body Shopin valikoima! :)

    VastaaPoista
  4. Yves Rocherin tuotteet on kyllä ihania ♥ Nyt tekis niin mieli itsekkin tehdä pikku tilaus sinne ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, tämä ei ollut edes mikään sponsoroitu postaus ja yhtäkkiä kaikille tuli innostus laittaa tilaus menemään :D Ole hyvä vain Yves Rocher, paljon asiakkaita :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)