SOCIAL MEDIA

perjantai 18. syyskuuta 2015

Bloggaajien ilta The Body Shopissa

Eilen pääsin yhdentoista muun bloggaajaneitosen kanssa nauttimaan The Body Shopin bloggaajien illasta Joensuussa. Rentoutuminen kosmetiikan ja kauneuden parissa tuli enemmän kuin tarpeeseen, sillä koko viikko on kulunut melkoisessa pyörityksessä kouluhommien osalta. Viime kerrasta blogi-iltamissa onkin jo pitkä aika! Eilen ilta kului mukavasti tuote-esittelyjen, näytteiden, naposteltavien ja käsihoitojen parissa.



Kuten muutamat muutkin meistä, minäkin luulin, että The Body Shopissa myydään lähinnä rasvoja. Valikoima oli kuitenkin mielettömän laaja aina rasvoista ja muista ihonhoitotuotteista meikkeihin ja hiustenhoitotuotteisiin. Henkilökunta antoikin innokkaasti näytteitä meitä kiinnostavista tuotteista, jotta pääsisimme tutustumaan niihin paremmin - todella kätevää, ettei tarvitse ostaa tuotetta, jonka sopivuudesta itselle ei ole täysin varma.



Tuijottelin pitkän aikaa ihan onnessani kaikkia niitä kirkkaita värejä ja nuuskuttelin monen montaa tuoksua. Jotenkin ihanaa, ettei kaikki purkit ole niitä tavallisia valkoisia, jotka eivät herätä tunteita suuntaan eikä toiseen. Hedelmäisen ja raikkaan väriset purkit kiinnostavat heti enemmän - ja onhan ne kivempia kylppärissäkin!



Parasta tällaisissa iltamissa on, että pääsee tutustumaan rauhassa erilaisiin tuotteisiin. Kun on normaalisti ostoksilla, kauppoja on niin paljon kierreltävänä, ettei aikaa jää niin paljon perehtyä yhden liikkeen valikoimaan - ja jos yhteen liikkeeseen jää liian pitkäksi aikaa, myyjä tulee todennäköisesti tuputtamaan jotain. Kun sain rauhassa katsella erilaisia tuotteita, löysin myös useita sellaisia, joita haluaisin kokeilla.

Suurin yllätys, jonka The Body Shopista löysin, oli yllä näkyvät käsidesit hajustettuna mansikalla ja satsumalla! Aiemmin olen löytänyt hajustetun käsidesin ainoastaan Yves Rocherin valikoimasta, mutta nyt se oli rantautunut myös muualle. Mikä onkaan parempaa kuin hyvältä tuoksuva käsidesi - itse ainakin kyllästyin kauan sitten jo niihin sairaalanhajusiin desinfiointiaineisiin.




Pääsimme myös tutustumaan vasta kaksi viikkoa vanhaan Spa of the world -sarjaan, joka koostuu kolmesta eri kylpylärituaalista, joissa on tuotteita hieman painotuksen mukaan. Sarjan tuotteet tuoksuivat aivan ihanille ja niiden koostumus vaihteli kermavaahtomaisesta voiteesta pienen pieniä hippuja sisältävään kuorinta-aineeseen. Tuoksujen hyvä puoli on, että vaikka ne purkeissa ovatkin melko voimakkaita, iholle levitettynä niistä tulee mietoja ja hurmaavia tuoksuja.

Jokainen meistä sai käsihoidon, jossa käytettiin juuri tämän sarjan tuotteita ja täytyy todeta, että oli ensimmäinen kertani käsihoidossa! Rentouttava hieronta, kuorinta-aineet ja erilaiset voiteet hemmottelivat käsiä kyllä laidasta laitaan ja jättivät iholle pehmeän tunteen.



Saimme kukin lahjaksi vielä Spa of the worldin tuotteen sekä näytteitä ensi viikolla ilmestyvästä Oils of life -sarjasta. Näiden kanssa on hyvä jatkaa tutustumista ketjun tuotteisiin ja mahdollisesti ihastua niihin täysin. Epäilen, että etenkin joulun aikaan Spa of the world -sarjan tuotteet ovat haluttua tavaraa, sillä niissä on käytetty raaka-aineita ympäri maailman ja osa tuotteista vaikuttaa jopa melko ylellisiltä - hieno lahjaidea siis laatua ja ympäristöä arvostavalle!

Oletteko kokeilleet Spa of the World -tuotteita tai yleisesti The Body Shopin tuotteita?


12 kommenttia :

  1. Tykkään tosi paljon Body Shopin tuotteista! Kiva postaus :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Mukavaa, että löytyy muitakin Body Shopin ystäviä :)

    VastaaPoista
  3. Tätä oli mielenkiintoista lukea, kuulostaa kyllä kivalta illalta! :) Body Shopin tuotteet on kyllä ihania <3

    http://marjukkakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) ilta oli kyllä mukava ja oli mielenkiintoista päästä tutustumaan uusiin tuotteisiin!

      Poista
  4. Kivoja kuvia ja vitsi oli kyllä varmaan hauska ilta :)! Bodyshopin tuotteet ovat ihania ♥

    VastaaPoista
  5. Oii saitpa ihanan postauksen aikaan illasta! :) oli kyllä kivaa ♡ ai että, mulle sattui toi sama voide ja kokeilin eilen illalla sitä ekan kerran iholle - mikä hurmaava tuoksu! ♡.♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♡ oih, mie en oo vielä saanu testattua, kun aattelin kuluttaa ensin toisen purkin loppuun, ettei jää kuivumaan - mutta jännityksellä odotan ja hyvä, että sie ainakin tykkäsit! :) samat tuoksuthan meitä tuntu miellyttävän, joten varmasti on ihanan tuoksuista :)

      Poista
  6. Tykkään Body Shopista niin paljon, välillä meen sinne vaan kävelemään ihan vaan siksi koska kauppa on niin nätti ja mukavan olonen hahah :DD Nyt tuli taas sellanen hinku mennä ostamaan sieltä vaikka ja mitä :D

    http://onrooftop.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sielä on niin värikästä ja ihania tuoksuja, että mielellään siellä vaeltelee ihan ilman mitään ostohaluakaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)