SOCIAL MEDIA

tiistai 21. lokakuuta 2014

Victoria's Secretin tuotteet - VS Beauty Finland

Uudet, hurmaavan tuoksuiset Victoria's Secretin vartalotuoksut ovat vallanneet osan kylpyhuoneestani! En millään malttaisi laittaa niin hienoja pulloja kaappiin peiliovien taakse, vaan haluaisin pitää ne näkyvillä koristamassa samalla kylppäriä, mutta ne eivät ole kovin käytännöllisiä keikkuessaan lavuaarin reunoilla.. Ehkä sitten kun on hieman enemmän tasotilaa omassa kodissa!

Tilasin tuotteet tänä syksynä auenneesta verkkokauppa VS Beauty Finland:sta.
Yritys on neljän nuoren naisen perustama ja heidän toiminta-ajatuksenaan on myydä Victoria's Secretin tuotteita luotettavasti, helposti ja nopeasti Suomessa. Verkkokauppoja, joista VS:n tuotteita pystyy ostamaan, ei Suomesta löydy kyllä montaakaan ja VS Beauty Finlandin valikoiman laajuus on ylivoimainen verrattuna kaikkiin muihin.


Tilasin sunnuntai-iltana Such a Flirt sekä Sweet Daydream -vartalotuoksut ja keskiviikkona ne olivat noudettavissa tai postitettavissa, joten toimitus oli kyllä todella nopeaa! :) Tuotteet voi tilata suoraan omaan kotiosoitteeseensa tai ne voidaan Tampereen lähialueilla toimittaa yrityksen toimesta.


VS Beauty Finland myy vartalotuoksuja, hajuvesiä, suihkugeelejä sekä vartalovoiteita, mutta tänään bongasin myös sesonkituotteen heidän Facebook-sivuiltaan: eriväriset huulikiillot olivat vallanneet oman osansa tuotevalikoimasta! Valikoima on siis todella laaja ja varmasti löytyy jokaisen mieleen jotakin :) Hinnatkaan eivät päätä huimaa ja itse arvostan suuresti kotimaisia, nuoria yrittäjiä, joten tilaan tuotteeni erittäin paljon mielummin turvallisesti kotimaasta kuin ulkomailta.


Itse valitsin kaksi hieman erilaista tuoksua, joista Sweet Daydream edustaa kiehtovaa hedelmäistä tuoksua ja Such a Flirt on puolestaan raikas kukkaistuoksu. Tälläkin hetkellä kaupassa odottaa monta tuoksua, joita haluaisin päästä kokeilemaan ja ennen joulua lähtee varmasti vielä toinen tilaus menemää. Ei näitä voi vastustaa!


Voin lämmöllä suositella tätä verkkokauppaa jokaiselle Victoria's Secretin -tuotteiden ystävälle :)

Millaisia kokemuksia teillä on VS:n tuotteista? Onko lempituoksua? :)

-Emma-

16 kommenttia :

  1. Ihana postaus sulla! Oliko tolla vartalosuihkeella paljon hintaa? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Vartalosuihke maksoi 17,90 eli ei laisinkaan paha! :)

      Poista
  2. oi ihania! mäkin tilasin näitä keväällä joskus jostain, ne oli siellä vielä muutaman euron halvempia :) nää on kyllä niin ihania ja herkullisen tuoksuisia kaikki! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on tosi ihanan tuoksusia! :) joo, itsekin huomasin, että hyperketjusta sai kolme euroo halvemmalla, mutta postikulut oli aikas korkeet, joten hyötyä ei paljoo ois tullu ainakaan tällä hetkellä :D mut tietysti myös painaa Ellin osallisuus! :)

      Poista
  3. Oon kyllä tosi paljon hehkutusta ja ihastelua noista lukenut, mutta oon tosi herkkä erilaisille tuoksuille, niin en oo uskaltautunut tilaamaan vielä - ei nimittäin innostais saada pään särkyä koko päiväksi sen takia, kun ite löyhkään niin voimakkaalta :D Siitä pääsenkin kysymykseeni, eli onko noi miten voimakkaan tuoksuisia? Tuo Sweet Daydream kuulostaa kyllä tosi ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, ei kyllä olisi kiva potee päänsärkyä vieläpä omasta syystä :D mutta tosiaan nuo vartalotuoksut on aika mietoja ja ne haihtuu iholta nopeammin kuin hajuvesi eli en usko, että tulisi päänsärkyä :) yleensä ite haistan kaikki uudet ja erilaiset tuoksut koko päivän päälläni, mutta nuo sulautuu mukavasti :)

      Poista
  4. Oi vitsi rakastan kaikkia VS'n tuoksuja ja noita ihania purkkeja! Täytyy itsekin käydä vilkaisemmassa tuota nettikauppaa, jos tilauksen tekisi :)

    http://livlaviloca.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihania! :) ja suosittelen kyllä käymään tutustumassa! :)

      Poista
  5. Ihania, pitää käydä kurkkimassa kans tota nettikauppaa!

    Oot muuten ihan supernätti ^_^

    VastaaPoista
  6. Peruskysymys, eli miksi ihmisen pitäisi tuoksua jollekin? ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvä kysymys! :) väistämättähän ihminen tuoksuu ainakin itselleen :D sitten tietysti vaatteet saattavat tuoksua jollekin, jos käyttää esimerkiksi huuhteluainetta. Toisille hajuvedet, vartalotuoksut ja -voiteet ovat kiva piristys päivään ja tuoksuvat hyville :) kaikki eivät tietenkään tykkää/siedä hajusteita, mutta itse kyllä rakastan niitä! :D

      Poista
    2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Jasan kommentti alkoi liikkua jo epäasiallisuuksien puolelle. Mutta kysyit, käytänkö vartalotuoksua vain omaksi ilokseni, jotta ympärilläni leijuisi tuoksupilvi, jota voin itse tuoksutella. Pääasiassa tuoksuja käytän kyllä omaksi ilokseni, mutta koska en niitä kylvä, en enää saa tuoksua nenääni päivän aikana :D toki se on mukava tuoksua hyvälle myös muiden ihmisten vuoksi :)

      Poista
    4. Pahoitteluni, jos viime viestissäni oli bloginpitäjän mielestä jotakin epäasiallista. Omasta mielestäni vain totesin erään täysin kiistattoman tosiasian, joten en ainakaan heti keksi, mitä epäasiallista siinä oli. Mutta joo, pitäisi muistaa, että jotkut meistä ovat niin tavattoman herkkiä ja tokihan blogin pitäjällä on oikeus päättää, minkälaista sisältöä blogissaan haluaa olevan.

      Vielä niistä tuoksuista. Minusta olisi kyllä korrektia, että varsinkin joitakin voimakkaita tuoksuja käyttävät ihmiset ottaisivat kanssakulkijatkin huomioon. Kohteliaat ihmiset saattavat kysyä vaikkapa julkisessa kulkuneuvossa istuessaan vierustoveriltaan, että ”Sopiiko, että kuuntelen musiikkia tällä puhelimellani , tai jotain”. Siihen aikaan kun vielä julkisissa tiloissa sai tupakoida, huomaavaiset tupakoitsijat kysyivät muilta läsnäolijoilta lupaa ennen tupruttelun aloittamista.

      Vastaavissa tilanteissa olisi kyllä korrektia, että nuo voimakkaita tuoksuja käyttävät ihmiset kysyisivät muilta lähellä olevilta ihmisiltä, vaikkapa näin: ”Sopiiko, että haisen tässä vieressäsi?”

      Onhan olemassa aivan oikeasta tuoksuyliherkkyydestäkin kärsiviä ihmisiä, joilla on muuten oma yhdistyskin http://www.hajusteyliherkkyys.com/

      ”Tuoksuvien” ihmisten olisi siis hyvä ottaa heidätkin huomioon julkisissa tiloissa liikkuessaan.

      Poista
    5. Olet oikeassa, hajseyliherkkyys on vaiva, joka hankaloittaa joidenkin elämää! Esimerkiksi yliopistomme lehtori kärsi kyseisestä vaivasta ja kunnioitimme häntä, emmekä käyttäneet hajusteita hänen tunneillaan :) ei ole kyllä hyvä tuoksua liikaa muutenkaan! Omat tuoksuni ovat onneksi mietoja, enkä kylvä niitä puolta pulloa päälleni :D kohtuus kaikessa! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)