SOCIAL MEDIA

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Viikonloppu alkaa, vapaus koittaa

Moikka! :)

Tänään on ollut melko touhukas päivä, vaikka päivän piti alkuperäisen suunnitelman mukaan koostua kampaajalla käynnistä, tenttiin lukemisesta ja työpäivästä. Lopulta tenttiin lukeminen unohtui ainakin kokonaan :D Aamulla pääsin nauttimaan kampaamon tuolilla istumisesta, kun kaverini leikkasi hiukseni taas kivan näköisiksi :) Täytyy sanoa, että kävi todella hyvä tuuri, että ensiyrittämällä löytyi Joensuusta kampaaja, joka osaa tehdä sellaista jälkeä, kun olen toivonut, eikä tiedossa ole sellaisia katastrofeja kuin kesällä käydessäni uudella kampaajalla :D


Tenttiin lukemisen sijasta kulutinkin päiväni siivoamiseen! Hirmuinen siivousinnostus iski ja laitoin lähes kaikki toppavaatteet jo säilöön komeroon ja järjestelin muutenkin kaapit uuteen uskoon. Toivottavasti sieltä vielä löytyy jotakin.. :D Se on tosi kiva tunne, mikä tulee suuren siivouksen jälkeen, kun tuntuu, että vihdoin kaikki on niille kuuluvilla paikoilla :)

Ensi viikonloppuna ollaan menossa poikaystäväni kanssa Kuopioon ja totta kai täytyy päästä myös käymään Ikeassa! Olen suunnitellut parvekkeelle kivaa sisustusta, koska tällä hetkellä se muistuttaa ikävästi varastoa, johon on laitettu kaikki tavarat, joille ei ole löytynyt järkevää säilytyspaikkaa :/ Eihän se talvella ole haitannut, mutta kesällä olisi kiva, että kehtaisi jonkun päästää sinne nauttimaan ulkoilmastakin :D Parvekkeen sisustamisesta on tulossa sitten myöhemmin ennen-jälkeen -postausta :)


Paita / Gina Tricot
Housut / BikBok
Kengät / Sokos
Takki / Siskolta saatu

Asukuvat ovat muutaman viikon takaa, kun oli aivan pakko päästä ulos kuvailemaan, sillä aurinko alkoi ensimmäisiä kertoja pilkahdella oikein kunnolla! Kiva välillä saada sellaisiakin asukuvia, jotka eivät ole sisällä otettuja tai sitten kotopuolessa saman betoniseinän edessä :D Vaikkei maisemat ole vielä kovin värikkäitä, ainakin ruskeat sävyt sointuvat asuuni!


Töissä oli hirmuinen härdellipäivä, kun neljän ihmisen töitä oli tekemässä pääasiassa vain kaksi tekijää ja minullakin käsi oli vielä toinen käsi paketissa! Tänään muuten sain tiedon, ettei sormi olekaan murtunut, mutta lastoitus pitää siinä vielä pitää jonkin aikaa. Mutta tosiaan takaisin työpäivään; työtä riitti kyllä ihan joka sekunnille ja työpäivän jälkeen olikin ihana suunnata työkaverini kanssa mutustamaan Heseen hampurilaista :D Ihanan rentouttava lopetus todella kiireiselle päivälle ja oikeastaan koko työ- ja kouluviikolle!

On todella hieno huomata, miten töidenkin kautta saa ihan oikeita ystäviä :) Aiemmin olen ollut töissä lähinnä paikoissa, joissa kaikki muut ovat olleet "aikuisia" eli huomattavasti minua vanhempia tai sitten olen tuntenut työkaverit jo etukäteen. Viime kesänä työpaikallani oli saman ikäisiä naisenalkuja kanssani ja nyt Postilla ollessani olen saanut kyllä hyvän ystävän ja monta kaveria! :)

Nyt kuitenkin suuntaan illanviettoon murun kanssa ja valmistaudun huomiseen toimittajakeikkaan, niin kivaa!! :)

-Emma-

14 kommenttia :

  1. Ihania ja keväisiä kuvia! Hyvää tekstiä ja hyvä simppeli ulkoasu! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana pirteen olonen postaus (ja blogi)! c: Kuvatkin on tosi hienoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) itse vielä ajattelin, että vaatteet olisi voineet olla värikkäämmät :D välitän kuvaihailut poikaystävälleni, joka toimi kameramiehenä! ;)

      Poista
  3. kivoja kuvia :) näissä on ihanan keväinen fiilis :)

    VastaaPoista
  4. Erikoinen ja kaunis banneri! :) Onnea myös paljon huomiseen toimittajankeikkaan! :)

    VastaaPoista
  5. ompas kiva nahkatakki! mukavan oloinen blogi sinulla:)

    http://oonaaino.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, itekin tykkään siitä, sain sen siskoltani viime syksynä :)

      Poista
  6. Kiva blogi:) hyvälaatusia kuvia ja annat näitten muutaman tekstin perusteella mitä äskön luin niin tois iloisen ja pirteen kuvan itsestäs!:)
    http://tuuliennikristiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Ihanan keväisiä kuvia! :-) Tykkään tosta sun uudesta banneristakin, tollanen mukavan omaperäinen ja ihana. :3

    http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)