SOCIAL MEDIA

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Naistenpäivän kuulumisia

Ylöjärvellä ollaan, pitkästä aikaa! :) Viikko on mennyt vauhdikkaasti tentteihin lukiessa, töissä ja koulussa. Joka aamu pomppasin pystyyn 6.55, joka on tällaiselle aamu-uniselle aivan liian aikaisin! Keskiviikon tenttiin lukeminen oli kuitenkin otettava vakavasti, ja koska iltapäivät ja illat kuluivat töissä, oli aloitettava heti aamusta. Myönnän, otin pari kertaa sellaset tunnin päiväunet, että jaksoi taas keskittyä.. :D Nyt tentit on ainakin vähäksi aikaa ohi, joten enää täytyy pari portfoliota vääntää ja sitten voi hengähtää hetken ennen seuraavia tenttejä. Onneksi se koulu loppuu tai ainakin vähenee ihan kohta!!

Eilen matkasin VR:llä Tampereelle ja sieltä kotiin Ylöjärvelle. Siskoni ja hänen kaverinsa olivat tulleet minua asemalle vastaan, mutta olin lähtenyt niin nopeasti kipittämään kohti bussipysäkkiä, etten ollut huomannut heitä laisinkaan! Tosin, asiaa saattoi edesauttaa, että he seisoivat kaiketi myös väärällä laiturilla :D Päästiin kuitenkin kaikki ajoissa bussiin ja kotimatka alkoi :)


Iltasella poikkesin vielä mummuni ja kummisetäni luona, mutta alkoi kyllä väsyttää rankan viikon jälkeen niin paljon, että Emma-gaalan (lue nimikkogaalani) jälkeen piti painua pehkuihin, ja kyllä se uni maistuikin! Tämä päivä onkin kulunut perheen kanssa monissa merkeissä ja on ollut tosi ihana nähdä heitä monen kuukauden jälkeen! <3 :)

Iltapäivällä lähdettiin testaamaan siskoni autoa, joka odottaa vielä varastossa siskoni ajokortin saamista, mutta onneksi tällainen hovikuljettaja saapui autoa ulkoiluttamaan ;) Auto oli tosi hyvä ajaa ja olikin ihana päästä huristelemaan pitkästä pitkästä aikaa! :) Aurinko paistoi, oli lämmin ja lähes kaikki lumikin oli sulanut, joten ajelukeli oli mitä mainioin! Ja naistenpäivää juhlistettiin siskoni kanssa kermamunkeilla absilla, täydellinen syy herkuttelulle ;D


Asukuvaakin ehdittiin räpsimään, kun Elli suostui kuvaajaksi :) Päältä löytyy siis Onlyn neule, Dr. Denimit ja saapikkaat Sokokselta :) Nyt alkaa olla (ainakin Etelä-Suomessa) ihan viimeiset saapikaskelit, joten vielä ne piti jalkaan laittaa! Onneksi Joensuussa on vielä sen verran talvista, että kyseiset kengät pääsevät ulkoilemaan vielä useasti :D Lisäksi punainen koru on ostettu joskus Bijou Brigittestä muistaakseni :) Se on ehkä hitusen lapsenomainen kaikkine isoine palloineen, mutta välillä se tuo ihan kivaa vaihtelua perinteisempiin koruihin.

Mitenkäs teidän naistenpäivä on sujunut? :)

-Emma-

21 kommenttia :

  1. Sul on kiva blogi! Oot tosi kaunis ja blogin ulkoasu on tollai kivan selkee ja kirjotustyyli kiva :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) ja kiva saada myös kirjotuksesta palautetta!

    VastaaPoista
  3. Hyvää naistenpäivää sullekki! :-) Ihana toi asu!

    http://elviiraoona.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Kiitos :) ja mukavaa, että tykkäät, mustakin se on kivan pirteen värinen, vaikkakin melko arkinen :)

    VastaaPoista
  5. Tosi kivoja valosia ja värikkäitä kuvia! Hyvää nasitenpäivää sulle kans (:

    http://hetatitta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. ihanan pirtsakka asu ja tykkään tosi paljon sun kengistä! :) haha, tollasta sattuu kaikille kun ei olla oikeassa paikassa ja mennään ristiin :D

    http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, mietin vielä siellä asemalla, että olisivatkohan tulleet mua sinne vastaan, mutta ajattelin, että miksi ihmeessä olisivat :D Väärin meni..

      Poista
  7. Oot kaunis ja kiva toi asu! :) muutenki tosi kiva blogi!

    VastaaPoista
  8. oi onpa siellä keväisen näköistä! ei oo ihan samanlaista vielä joensuussa, saati sitten kuhmossa jossa on vielä kunnon talvi.. :( ja sun asu näyttää tosi ihanalta :) nauti nyt siellä olosta kunnolla <3

    ja hei millainen auto ellillä on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ei kuule oo melkein ollenkaan lunta! Onneks Joensuussa on vielä edes pikkusen! :) Ja kiitos, nautin kyllä! :) Ellillä on Nissan Primera :)

      Poista
  9. oi vau eka ajatus mikä tuli mieleen kun näin sun kuvan oli, että sopiipas sulle ihan älyttömän hyvin lyhkäset hiukset!:) sun naistenpäivä kuulosti tosi kivalta, itse vietin sen poikaystäväni kanssa käymällä mm. sealifessa:)

    http://elli-amanda.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla kommenttia hiuksista! :) Itekin tykkään niistä, mielestäni näytän koiralta, jos mulla on pitkät hiukset :D Ja Sealife on kyllä ihana paikka! :)

      Poista
  10. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  11. Oii, ihanan värinen neule, oon ettiny kauan just ton väristä!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin se on tosi pirtsakka! Heijastuu oikein tohon betoniseinään auringonpaisteessa.. :D

      Poista
  12. Tykkään sun blogin ulkoasusta! Onks toi neule vasta ostettu, et mahtaiskohan vieläki kaupasta löytyä? On meinaa tosi kivan värinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) On kyllä ostettu aika äskettäin, että nettikaupasta saa varmasti vielä ainakin :)

      Poista
  13. Onpa nätti asu, ihanan värinen toi paita! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)