SOCIAL MEDIA

perjantai 3. lokakuuta 2014

Tuotearvostelu - Lumene, vartalokuorinnasta vartaloemulsioon

Sain lahjaksi jo jonkin aikaa sitten Lumenen tuotepaketin, joka koostui pikkuruisista näytteistä. Nyt olen päässyt testaamaan tuotteita ja täytyy sanoa, että olen kyllä hyvin tyytyväinen niihin. Niiden käyttäminen oli helppoa ja siistiä, tuoksu oli mitä ihanin, vaikkei kovin voimakas ja lopputulos oli erittäin positiivinen!


Ensiksi oli tarkoitus puhdistaa iho meikeistä ja päivän pölyistä ihan tavallisilla kasvonpuhdistusiaineilla sekä suihkugeelillä ja sitten pääsi aloittamaan tuoteperheen testaamisen. 

Vaihe 2, kuten purkin kyljessä lukee, on 'uudistava vartalokuorinta'. Kuorinta-ainetta levitettiin koko vartaloon ja aineen sisältämät mikrorakeet tuntuivat iholla aurinkorannan hiekalta. Tuoksu oli hyvin mieto, joten tuskin olisi hajusteyliherkillekään haitaksi.


Vaiheessa 3 vuorossa oli kasvojen kuorinta ja naamio. Oikeastaan tein vaiheen 3 ennen vaihetta 2, sillä naamion jätin vaikuttamaan siksi aikaa, kun käytin vartalokuorinta-ainetta. Kasvoille tarkoitetussa kuorinta-aine/naamiossa ei ollut tuntuvia mikrorakeita ja sen levittäminen olikin kuin paksun kasvorasvan olisi kasvoilleen laittanut. Naamion annoin vaikuttaa ohjeen mukaan 3 minuuttia, jonka jälkeen huuhtelin huolellisesti kaikki aineet pois kasvoilta ja vartalolta.


Neljännessä vaiheessa vuorossa oli pehmentävän vartalovoin levittäminen. Kyseessä oli erittäin kosteuttava vartalovoi, joten levitin sitä helposti kuivuviin kohtiin, kuten kyynärpäihin ja kämmenselkiin. Vaikkei vielä ole juurikaan ollut pakkasta ja lämpöasteitakin on ainakin vähintään viisi, kun lähden kouluun, ihoni tuntuu kuivuvan kovin helposti jo näissä kylmyysasteissa ja tämä vartalovoi kyllä totisesti kosteuttaa!


Muuhun kroppaan sivelin kosteuttavaa vartaloemulsiota, joka oli sarjan viimeinen tuote. Vartaloemulsio samoin kuin vartalovoikin tuoksuivat hieman enemmän kuin kuorinta-aineet jättäen iholle ihanan ja raikkaan tuoksun. Lisäksi iho tuntuu aivan ihanan pehmeältä kuorinnan ja voiteiden jälkeen. Olen toisinaan pitänyt vähän huuhaana, että jokin tuote saattaa noin vain saada ihon tuntumaan pehmeältä, mutta nämä neljä purnukkaa kyllä todistivat, että todellakin voi.

Sen lisäksi, että tuotteet ovat hyvin toimivia ja miellyttäviä käyttää, arvostan myös suuresti niiden kotimaisuutta. On hienoa, että tuotteita on suunniteltu juuri suomalaiselle iholle, joka joutuu kestämään pakkaset ja myrskyt ja hinnatkin ovat vielä ihan hyviä opiskelijoillekin. Suosittelen lämpimästi teitä kokeilemaan näitä tuotteita! :)

9 kommenttia :

  1. Ootko kokeillu mitään muita hyviä käsirasvoja joita kannattais käyttää talvisin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dovella on sellainen North Skin käsivoide, joka toimii todella hyvin ja hintaansa nähden tietysti täytyykin toimia! Lisäksi ihan perus Natusan käsirasva pitää kädet kunnossa :)

      Poista
  2. uu pitääkin käydä testaamassa!

    http://melidas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Nuo tuotteet oli kyllä oikeasti ihan hyviä, käytiin kuluneella viikolla semmoisessa kylpylässä/spassa jossa ne hoidot oli rakennettu tuon paketin ympärille. :) Jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa juttua paikasta niin löydät sen täältä:

    http://sinissofia.blogspot.fi/2014/10/taydellisen-rentouttava-vapaapaiva.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kuulostaapas ihanalta! Itsekin haluaisin jonnekin kylpylään rentoutumaan, joten täytyy mennä lukemaan siun postaus herättämään lisää matkakuumetta..

      Poista
  5. pitäis itsekkin nuita testailla! oot hirmu nätti ja tykkään tästä sun blogista:)

    http://oonaaino.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä, todella hyviä olivat! :) voi kiitos kovasti, päivän piristys! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)