SOCIAL MEDIA

sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Shoppailua, joulufiilistelyä ja blogiuutisia

Terveiset lumisesta Joensuusta! Vihdoinkin on saatu valkoinen peite harmaan ja kuraisen maiseman tilalle ja tämä tyttö on kyllä enemmän kuin onnessaan :) Viikko on mennyt melkoisessa hujauksessa ja paljon on kerinnyt tapahtua, joten ajattelin kertoa teillekin hieman kuulumisia ja yhden bloggaukseen liittyvän - minulle ison - jutun!


Keskiviikkoiltana olin niin kyllästynyt kaikkeen; harmauteen, pimeyteen, tonnikalaan, kananmuniin, aikaisiin herätyksiin, raparoiskeisiin vaatteissa ja pitkiin koulupäiviin. Torstaiaamuna ei olisi huvittanut nousta sängystä laisinkaan, kun tiedossa oli yhdeksän tunnin koulupäivä. Mikon ilmoitus siitä, että ulkona on satanut lunta, sai miut pomppaamaan salamana pystyyn ja pian olin jo täysissä pukeissa lähdössä talsimaan valkoisten hiutaleiden sekaan!


Pelkällä säällä on ihan mieletön vaikutus siihen, millainen olo ja yleisfiilis miulla on. En ennen ole uskonut, kun ihmiset ovat sanoneet ja mediassa on kirjoitettu, että syksyn harmaat kelit aiheuttavat monille alakuloisuutta. Miulle maistui viime viikolla herkku jos toinenkin, naama oli nurinpäin aina ikkunasta ulos katsoessa ja mikään ei oikein huvittanut. Nyt kun maa on valkea, haluaisin vain koko ajan mennä ulos ja tehdä kaikkea ihanaa - energiaa tuntuu löytyvän ihan mielettömästi!

Lähdettiinkin perjantaina ihanan Jennin kanssa vähän shoppailemaan ja napsimaan asukuvia. Oli hauskaa kuvailla toisen bloggaajan kanssa, kun tiesi, millaisia kuvia toinen itsestään halusi eikä tarvinnut koko ajan kysellä, että "ai siis mitä miun piti nyt tehä"! Lisäksi kaupunkikierrokselta tarttuikin mukaan yllättävän paljon kivoja juttuja; olen rakastunut Vero Modan Jute-farkkuihin ja voisin hamstrata niitä kaappiini kaikissa mahdollisissa väreissä. Tällä kertaa kuitenkin menin ostamaan mustia versioita, mutta samalla mukaan tarttui myös alennuksessa olleet valkoiset housut, joista olin haaveillut jo pitkään :) Onneksi nämä Jutet ovat hyvälaatuisia ja kestäviä, niin niitä voi ostaa kerralla paritkin. Kaupoista ei tarttunut mukaan vielä joululahjoja, joita alunperin minun piti etsiä, mutta kyllä niidenkin aika vielä tulee!



Perjantaina löydettiin myös meidän kotiin joulukuusi! Olisin kovasti halunnut ostaa oikean kuusen, mutta eihän se tosiasiassa tänne minnekään mahdu ja on ne lopulta aika hintaviakin. Päädyttiinkin ostamaan Anttilassa tarjouksessa ollut joulukuusi, joka näyttää oikein kivalta tälläisen aitoon kuuseen tottuneenkin silmään. Ja lauantainahan puuhun oli lähdettävä ostamaan koristeita sillä seurauksella, että päädyttiin Tokmannille ilmaisille joulutorttukahveille kaikkien mummeleiden kanssa ja Prismaan päästyämme huomasimme, että asiakasomistajapäivät olivat vetäneet sen 700 muutakin joensuulaista ostoksille! Onneksi ei ollut kiire ja kaikki tarvittava löytyi, joten ei mitään hätää.


Iltapäivästä ystäväni Tampereelta tuli avomiehensä kanssa Joensuuhun ja oli ihana nähdä heitä pitkästä aikaa. Jotenkin tuntuu, että ennen näki niin usein kaikkia kavereita, ettei osannut edes ajatella, ettei olisi vaihtanut kuulumisia muutamaan viikkoon. Onneksi tämän ihanan naisen kanssa jatkamme aina siitä, mihin olemme viimeksi jääneet ja tuntuu, ettei välimatka tai viikkojen toisistaan kuulumattomuus ole muuttanut mitään <3

Kerrassaan touhukas mutta ihana viikonloppu takanapäin ja sen voimalla jaksaakin taas lähteä puurtamaan tulevaa viikkoa - se onkin niin superraskas, kun koulua on oikein maanantaina ja tiistaina.. Ilokseni sain kuitenkin sijaisuuden torstaille, joten pääsen ihan ensimmäistä kertaa "oikeisiin töihin oikealle alalle". Vähän jo jännittää, mutta innolla odotan tulevaa :)


Loppuun vielä lupaamaani blogiasiaa; perjantaina juhlistimme kaupunkilehtemme valintaa Vuoden kaupunkilehti 2015:ksi ja lounaalla kuulin Heilin uudesta blogiportaalista. Hetken asiaa mietittyäni päätin rohkaistua ja ehdottaa itseäni bloggaajaksi heidän portaaliinsa sillä seurauksella, että kaupat tuli! Jatkan tätä omaa hyvinvointiin painottuvaa lifestyleblogiani täysin normaaliin tapaan, mutta sen lisäksi maailman menoon liittyviä mielipiteitäni voi jatkossa lukea Heilin blogeista, joihin tulen antamaan myöhemmin linkin, kun saan ensimmäisen postauksen julkaistua. Olen tosi otettu ja iloinen saamastani mahdollisuudesta, sillä kirjoittaminen on miulle tärkeä harrastus ja toisaalta Heilin blogissa pääsen kirjoittamaan myös sellaisista aiheista, jotka eivät välttämättä sovi Emma Karoliina -blogiini. Tästä siis lisäinfoa myöhemmin! :)

Mitä teidän viikkoonne kuuluu? Oletteko jo tehneet joululahjahankintoja itsellenne tai rakkaillenne? :)

23 kommenttia :

  1. Onnea tosta blogijutusta, tosi hienoa!

    Minä hankin Tokmannilta meille kuusen, oikean, mutta sellaisen, joka mahtuu meidän pieniin tiloihin. Kympillä sieltä saa nimittäin huonekuusia. Valotkin siinä on jo! Tänään myös paketoin ensimmäisen lahjan, toinen odottaa vielä paperia ympärilleen ja kolmas pitäisi hakea huomenna postista!

    Voi kun tännekin saataisi pian lunta, kyllä se valaisee heti maisemaa ja mieltä, kun on valkeampaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Oon kyllä tosi innoissani heidän portaalissaan bloggaamisesta :)

      Oi ihanaa, että teillä on oikea kuusi! Siitä tulee jotenkin niin huumaava tuoksu! Ehkä miekin käyn napsimassa ulkoa pari kuusen oksaa vielä muovikuuseemme, jotta saadaan vähän sitä tuoksua ;) Mahtavaa, että muutkin on jouluihmisiä ja aloittaa valmistelut ajoissa - se on ihan parasta :)

      Poista
  2. On kyllä aina kivaa lueskella sun kuulumisia tän blogin kautta, onnea tuosta portaaliin pääsystä! :) Toivottavasti nähdään vaikka joululomalla!
    T. Sirius

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihanaa, että tykkäät lukea näitä! :) Ja kiitos paljon, linkkailen sitten sitä osoitetta, kun saan oman blogin sinne :)

      Ja toivottavasti tosiaan nähdään lomalla, tuun uuden vuoden jälkeen sinne, niin voidaan sit katella tarkemmin :)

      Poista
  3. Voi, onnea sulle!

    Mullakin taitaa olla noita samaisia farkkuja. Ihan parhaita <3 Ovat aika kalliita, mutta kestävät sitten sitäkin pidempään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)

      Ja juu, noi on kyllä tosi kestäviä! Ja valkoset farkut oli jostain syystä 19,90e, niin siinä kohtaa jo ajattelin, että ne täytyis saada, vaikka valkoset ei ehkä aina oo kaikista käytännöllisimmän väriset! Mut tosi kivaa vaihtelua välillä :)

      Poista
    2. Mulla ollut myös ne valkoset. Likaseksihan ne meni, mutta näyttävät tosi tyylikkäiltä mustien kenkien kanssa. :)

      Poista
    3. Miekin pelkään, koska miun valkoset menee sotkuun.. Ei ole ainakaan rapakelin housut :D

      Poista
    4. Miekin pelkään, koska miun valkoset menee sotkuun.. Ei ole ainakaan rapakelin housut :D

      Poista
  4. ihana emma, kiitos kivasta päivästä ♥ lumella on kyllä tosi iso vaikutus mielialaan, ja on ihanaa kun on niin paljon valoisampaa! :) onnea vielä tuosta huikeasta blogiuutisesta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihana Jenni! ♡ Ja mie oon niin innoissani, kun koko ajan vaan sataa lisää! :)

      Poista
  5. Ihanan kuuloinen viikonloppu siulla! :) Ja onnittelut tuohon blogiportaaliin pääsystä, tosi hieno juttu ♥
    Tänä aamuna täälläkin oli vähän "lunta" maassa - tai oikeastaan loskaa, joka sekin suli päivän aikana pois.. ensi viikolle on kuitenkin luvattu mahdollisia lumisateita, joten niitä odottelenkin täällä sormet ja varpaat ristissä! :D
    Meidänkin pitäisi ostaa jokin pieni joulukuusi, täytyykin käydä katsastamassa Anttilan valikoima :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3

      Oi, toivottavasti sinnekin tulisi pian lunta! Se on niin piristävää - ja mikä parasta, ei ole loskaa joka puolella, jos on vähän pakkastakin! :) Ja Anttilassa oli kyllä tosi paljon kuusia ja hintahaitari lähti 25 eurosta ihan 200 euroon saakka, että valinnan varaa on malleissa, väreissä ja hinnassa :)

      Poista
  6. Hyvin nuo sun kirjotukset näkyy täällä Tukholmassakin 😊 Ollaan hankittu joululahjoja, jopa isä innostui ostamaan....Hauskaa viikkoa sinne! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että näkyy sielläkin! :) Oi ihanaa, joululahjojen shoppailu on parasta! Isi voisi ostelun lisäksi keksiä niitä omiakin toiveita.. :D Hauskaa viikkoa myös teille! <3 :)

      Poista
  7. Mahtavia uutisia ja isot onnentoivotukset! :) Pienenä vinkkinä vielä: jos tykkäät Vero Modan farkuista, kurkkaa ihmeessä myös Mangon valinta. Multa löytyy housuja molemmista ja ovat laadultaan ja hinnaltaan samat :) Värit vaan vaihtelevat hurjasti näoden kahden välillä. Pakko vielä tähän perään mainita, että sulla on hurmaava hymy <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Mangon farkkuja en olekaan koskaan testannut, joten kiitos vinkistä! :) Hyviä farkkumalleja ei voi olla koskaan liikaa :)

      Poista
    2. Kiitos paljon! <3 Mangon farkkuja en olekaan koskaan testannut, joten kiitos vinkistä! :) Hyviä farkkumalleja ei voi olla koskaan liikaa :)

      Poista
  8. kauniita kuvia sinusta :)! Ja paljon onnea blogiportaaliin pääsemisestä :)! Sulla on kyllä hyvä blogi niin en yhtään ihmettele että pääsit tuonne :>!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia! :) En tiedä, oliko tällä blogilla tekemistä portaaliin pääsyn kanssa vai muulla kirjoittajataustalla, mutta on se askel aina eteenpäin!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)