SOCIAL MEDIA

sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Ällöttävä proteiini, mielenkiintoinen rekrytointitapahtuma ja ihanat harrastukset

Oppitunteja, toimittajakeikkaa, postin hommia, salilla käyntiä, työhaastattelua, avustajapalaveria ja ties mitä on mahtunut miun viikkoon ja se on myös syy, miksi miulla ei ole yhtenäkään iltana ollut aikaa tulla päivittelemään blogia. Tiistaista asti olen yrittänyt löytää sopivaa rakoa, mutta nyt vasta  pääsin postauksen pariin.

Kuluva viikko on ollut melkoista juoksemista paikasta toiseen, mutta en valita, sillä olen iloinen kaikista työmahdollisuuksista ja siitä, että minulla on vapaa-ajalla harrastuksia, joiden parissa on mukava viettää aikaa. Torstaisin käymme ihanan Jennin kanssa valokuvauskurssilla harjaannuttamassa kamerankäyttötaitojamme ja se onkin yksi viikon odotetuimmista jutuista, sillä olen jo pitkään halunnut oppia hyödyntämään järkkärini erilaisia toimintoja paremmin - kansalaisopiston järjestämä kurssi on siihen tarkoitukseen oikein hyvä ja olen oppinut lyhyessä ajassa monia asioita kamerastani ja kuvaamisesta. Toivotaan, että kurssin edetessä taitojen karttuminen näkyy myös blogin puolelle ilmestyvissä kuvissa!

Fast



Harrastukseksi laskettakoon myös eilinen laskettelureissu Maarianvaaralle. Ei ehditty viime vuonna käydä laisinkaan laskettelemassa ja viikolla sain idean, että viikonloppuna on kyllä mentävä laskemaan, kun luvattiin niin hyvää keliä. Niimpä pakkauduimme Mikon kanssa toppavaatteisiin ja huristelimme rinteisiin. Oli ihana päästä laskemaan pitkästä aikaa - vaikka taidot olivatkin aluksi hieman ruosteessa ja huimapäisyys oli mystisesti kadonnut jonnekin, päädyin laskemaan lähes kaikkia rinteitä ja hyvin pysyin pystyssä. Tykkäsin Maarianvaarasta siinäkin mielessä, että siellä on melko loivat rinteet ja rimakauhun iskiessä pääsi laskemaan helppoja lasten mäkiä ennen suurempiin rinteisiin siirtymistä! Ainoa miinuspuoli oli se, että keskukseen piti ostaa Snow Card -hissilippu ja koko korttia ei tarvittu hissiin menemiseen.. Keskuksessa siis piti maksaa 6 euroa pelkästä kortista, jolla ei ole mitään tekemistä heidän hissijärjestelmiensä kanssa - haiskahti hieman rahastukselta!

fast
Proteiinijauheiden kritisoija maistoi tällä viikolla ensimmäistä kertaa proteiinivanukasta ja -lättyjä. Ostin Fast:n jauheita Prismasta ja päätin kokeilla, ovatko ne nyt oikeasti niin hyviä kuin sanotaan. Ja YÖK, en varmasti osta uudelleen. Vanukas maistui kyllä ihan mukavan suklaiselle ja hyvälle, mutta samalla niin keinotekoiselle. Mietin koko ajan sitä juodessani, että mitähän kaikkea tähänkin on tungettu (makeutusainetta, makeutusainetta ja makeutusainetta..). Lätyt olivatkin vielä aivan toinen juttu; maistoin palan toffeen ja banaanin makuista lättyä ja siihen se sitten jäikin. Eihän kukaan voi syödä niin makeaa lättyä (ja mie laitoin vielä extrapaljon maitoa..). Sekin maistui keinotekoiselle ja sadalle eri makeutusaineelle. Ei tullut minusta proteiinijauheiden ystävää, mikä lieneekin vain ihan hyvä - liika proteiinihan vain varastoituu kehoon ja monipuolisella ruokavaliolla saan kyllä ihan riittävästi proteiinia vaikka liikkuisin kuinka paljon.

proteiinilettu

Kävin viikolla myös rekrytointitapahtumassa, joka kesti peräti kaksi tuntia! Hain erääseen tavarataloon kassamyyjäksi ja tavallisen "työnantaja kysyy ja työnhakija vastaa" haastattelun sijaan pääsimmekin näyttämään taitojamme myymälän puolella. Alkuesittelyn jälkeen lähdimme siis myymälään pakkaamaan ihmisten ostoksia sekä järjestämään hyllyjä siistimpään kuntoon. Olin ihan innoissani siitä, että tuollaisessa haastattelussa pääsee oikeasti näyttämään, mihin kykenee ja millainen asiakaspalvelija olen - aika hankala sitä on haastattelijalle vakuuttaa kylmänhiki otsalla pelkässä kymmenen minuutin haastattelutilanteessa.

Myymälänäyttöjen jälkeen meistä valittiin vielä muutamia haastatteluun ja onnekseni pääsinkin haastateltavaksi. Keskustelu tuntui paljon rennommalta, kun oli saanut jutella jo hieman small talkia myymälän puolella ja tiesi hieman, millaisia haastattelijat ovat. Pitkän ja piinaavan iltapäivän jälkeen puhelimeni soi ja minulle ilmoitettiin, että minut otettaisiin mieluusti töihin. Niimpä sain määräaikaisen osa-aikaisen kassamyyjän paikan, jota olin niin kovasti toivonut! Olen vieläkin ihan täpinöissäni tästä ja odotan työn alkua innolla - ihan huippujuttu! :)

proteiinipannukakku
Olen myös tällä viikolla ehtinyt nähdä useampaakin ystävääni kahvittelun ja lenkkeilyn merkeissä, mikä on oikein luksusta, sillä joskus vaan tuntuu, että koulu- ja työjutut vie niin paljon aikaa, ettei kavereita ehdi nähdä niin paljon kuin haluaisi. Olen kuitenkin iloinen, että ympärilläni on ihania ystäviä, joiden kanssa saan viettää mukavia hetkiä aina, kun kalentereista löytyy yhteistä aikaa :)

Miulla on paljon postausaiheita valmiina, joten toivotaan, että ensi viikolla ehdin päivittelemään hieman useammin! :)

Mitä teidän viikkoonne kuuluu? :)

14 kommenttia :

  1. Onpas ollut menoa ja meininkiä! Mä olen lasketellut tasn kerran elämässäni, pari vuotta takaperin. Pysyin kyllä visusti ekakertalaisen äitini (65+ vee) kanssa lastenmäessä!

    Onnea työstä! Tollainen "haastattelu" näyttää oikeasti niin paljon enemmän työnantajalle kuin jutustelu ja tyhmiin kysymyksiin vastailu. Tuollaisia pitäisi useamman työnantajan järkätä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi laskettelu on kyllä niin kivaa - ja lastenmäistähän se kannattaakin alottaa! :) Ja työhaastattelu oli kyllä huippu, oon tosi ilonen, että se mahdollisti todellisen luonteen näyttämisen! :)

      Poista
  2. No nyt olet touhunnut! :) Onnea ihan ensimmäisenä uudesta työpaikasta, toivottavasti viihdyt töissä! Itse "haastattelu" kuulosti mahtavalta, tuollaisia niiden pitäisikin olla, sillä miten toisen puheista voi arvioida toisen taidot?! Ja noihin pannareihin muuten tepsii pieni ripaus suolaa :) Vitsit olisin halunnut itsekkin laskettelemaan tänä vuonna, mutta siihen ei tullut oikein missään vaiheessa tilaisuutta :( Aivan ihanaa viikon alkua sinnekin! :)

    Ps. Taisin vahingossa poistaa molemmat kommenttisi postauksestani sen yhden sijaan, vai muistanko ihan väärin? :( Mun nakkisormet pääsivät yllättämään jälleen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miun nakkisormet poistaa myös usein kommentteja.. ja joskus miulta lähtee kaks samaa kommenttia, mikä on tosi ärsyttävää!

      Ja mie tykkäsin todella tuosta haastattelusta, tollasia niiden pitäiskin olla! :)

      Poista
  3. Fast:n vanukkaat ovat kamalia- siitä olen samaa mieltä. Fast:n pannarit/ letut ovat hyviä silloin tällöin ja vielä kun nauttii banaanin siivujen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla taas meni niin, että tykkäsin vanukkaasta ihan ok, mutta pannareista en yhtään :D

      Poista
  4. Vau, vähän kivankuuloinen rekrytapahtuma ja onnittelut uudesta työstä! ♥ Ja tosi paljon muutakin kivaa mahtunut sun viikkoon :)

    VastaaPoista
  5. Isot onnittelut sinulle täältäkin suunnalta!♥ Kuulostaa mukavalta :)

    VastaaPoista
  6. Onnea työstä! Lähes joka päivä kävi mielessä, että pitäis käydä tarkistamassa sun blogi, mutta en ehtinyt missään välissä, mutta sinullakin oli kiire viikko takana! :D
    En itse oo kokeillu näitä vanukkaita sun muita hömppäjuttuja, mutta kaapista löytyy heraproteiinijauhe suklaanmakuisena, ja se on yllättävän paljon kaakaon makuista, pieni keinotekoinen vivahde, mutta ei paha, jos ei ajattele. Suosittelen sitä, sillä se on kätevä laittaa vähän kaiken sekaan ja olettaisin muidenkin makujen olevan hyviä. Mutta Fastin tuote kyseessä siis. :) Ja itsekkin olin menossa rinteeseen viikonloppuna, mutta sunnuntaina olikin työkeikka, joten se meni vähän ohi :(

    Mutta kaikinpuolin ihana postaus taas kerran!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ompa kiva, että joku on odottanut postausta! :) Tuo tieto kyllä piristi kovasti! :)

      Ja kiitos vinkistä tuon jauheen suhteen, laitan sen korvan taa, jos joskus vielä uskaltaudun maistamaan :D ja toivottavasti siekin pääset pian lasketteleen <3

      Poista
  7. Onnea! :)

    Tuosta prodepannarista, kannattaa tehdä itse, niin tulee parempaa. Ei tarvi välttämättä lisätä mitään protskujauhoa, jos ei halua. Netistä löytyy, kun googlettaa proteiinipannukakku. Itselläni lössähti viime kerralla, mutta täytyy koittaa jotain toista ohjetta ensi kerralla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kiitos vinkistä, täytyykin joskus googlettaa ja kokeilla tehdä itse! Niistä banaanipannukakauistakaan en tykkää yhtään, makeus vaivaa niitäkin :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)