SOCIAL MEDIA

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Sydäntä raastavan kamppailun jälkeen raha ratkaisi

Tänään piti sataa, mutta missä kaikki sadepilvet ja -pisarat? No, en valita, etten kastu, kun lykkään nokkani ulos ovesta ja olipa hitusen pieleen menneestä sääennustuksesta se hyöty, että lähdetiin vielä kiertämään uusintakierros Veljekset Keskiselle! Olin päättänyt vakaasti, että ostan tällä kertaa verhot uuden kämppäni olohuoneeseen. Viime käynnillä rakastuin niihin ihan täysin ja nyt piti vielä selvittää, olisivatko ne sopivan mittaiset. Ja olisihan ne pienen kikkailun jälkeen olleet erittäin pätevät, MUTTA.


Tuollaisella kuviolla varustettu Vallilan Clementiini -sivuverho siis vei sydämeni ensinäkemisellä <3 Kuvasta ei järin hyvin erotu kankaan hennon mintunvihreä väri, mutta osaatte varmasti kuvitella :)


 Ensimmäinen huolenaiheeni (kuten ilmeestä voi päätellä :D) oli, että verho oli 240 senttiä pitkä ja mittailtiin kämpällä, että 220 senttiä olis ehdoton maksimi. Onneksi kangasta voi toki aina lyhentää, joten se ei jäänyt kaihertamaan mieltä.


 


Innostuin jo testailemaan, minkä väriset tyynyt sopisi sohvalle näiden verhojen kanssa ja olin jo päätynyt tohon sinisempään sävyyn. Lähdin katselemaan sitten vielä, löytyisikö keittiööni jonkinlaista verhoa ja mitä meninkään näkemään. Vaaleansininen (vähän vaaleampi kuin tyynyn sininen ja harsomainen kangas) sivuverho roikkui seinällä hintaan 5,90/kpl. Tiedättekö, mitä nuo rakastamani verhot maksoivat: 49,90/kpl!

Mun sydän meinas särkyä, kun tajusin, että säästäisin hirmusesti rahaa ostamalla halvemman version. Tuijottelin tuota Clementiini-verhoa vaikka kuinka kauan ja yritin keksiä siitä vikoja, joiden takia mun kannattais ostaa se toinen. Ainoa vika, minkä keksin, oli hintalappu. Pitkän ja karmivan pohdinnan jälkeen raha saneli, kummat ostan. Olen silti tyytyväinen näihin edullisempiinkin verhoihin, jotka tällä hetkellä loikoilevat auton takakontissa odottaen parin viikon päästä koittavaa ripustusta. Olisihan se ehkä ollut hieman älytöntä maksaa satanen kahdesta kankaan kappaleesta.. Ja ompahan sitten pienempi kynnys ostaa joskus uudet verhot, kun ei ole pulittanut niistä niin paljoa! :) Ja verhokangas on kuitenkin sekin kivannäköstä ja toki siitä se värikin erottuu vähän paremmin, kuin noista hylätyistä kappaleista! :)


Tällainen ihanuus löytyi verhojen lisäksi Tuurista :) Alunperin oltiin menossa Ellin kanssa ostaan sille Jack Daniels -paitaa, mutta mäkin sitten ihastuin moiseen ja nyt sellanen löytyy munkin vaatekaapista! :) Hintaa paidalle oli 14,95e, jonka hintasten t-paitojen kohalla yleensä harkitsen jo jonkin verran (kyllä, ostan yleensä ihan perus t-paitoja, joista en myöskään maksa maltaita), mutta tää oli niin kiva, että ei tarvinnut hirveästi harkita! :D

-Emma


4 kommenttia :

  1. Voi ei, oikeesti kauhea tunne kun joutuu luopumaan jostain ku pitäis säästää ja muuta! D:
    Ja mä "vihaan" näitä edes hiemankaan sisustamiseen viittaavia postauksia blogeissa, kun iskee joka ikinen kerta ihan kamala himo sisustamiseen kun on muuttokin edessä ja kaikkee. :D

    http://pastellinpinkkipikkutytto.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo todellakin, mut lohduttauduin sit ajatuksella, et "jos musta joskus tulee rikas, niin.." :D ja toi on kyllä kiva fiilis, mut jos ei pääse ostoksille, se on ärsyttävää! :D

      Poista
  2. Kiva blogi on, hyviä kuvia ja teksti luonnollisesti myös ;D Onnea sinne uuteen kotiin, tungen kyllä heti kyläilemään :)
    -Sirius

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos Sirius! :) totta kai se suomi meiltä nyt luonaa ;D ja todellakin, tervetuloo kyläilemään milloin vain!! :))

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)