SOCIAL MEDIA

maanantai 8. heinäkuuta 2013

OOTD 07082013


Toppi: Spiritstore
Shortsit: espanjasta
Kengät: Inspire
Kello: Leijona
Korut: Nomination ja Argento 925





Shoppailua hela dagen! Lähettiin tänään käymään Tuurissa, säästämisen paratiisissa (niin vissiin..) ja tarkotuksena oli löytää mulle kaikenlaista, mitä nyt omassa kodissa tarvii. Noh, mukaanhan tarttui kaikenlaista: kattilaa, paistinpannua, silityrautaa, kahvinkeitintä, paahdinta, kauhoja ja lastoja, pannunalusia ja ties mitä! Yllättävän paljon on kaikkea sellaista, mitä lähes joka päivä tai ainakin joka viikko käyttää, mutta joita ei ehkä tajuaisi ostaa, jollei kukaan olisi muistuttamassa!


Liikkeellä olin tällaisella simppelillä asulla, farkkushortsit ja toppi: erittäin kätsyjä, kun täytyy sovitella kaikkia vaatteita! Tosin, tällä kertaa kirosin, etten ollut laittanut normaaleja farkkuja, koska shortsien kanssa oli vähän haastavaa mätsäillä pitkähihasia.. Noh, mukaan ei lopulta tarttunut kuin yksi musta bolero, jollaista olen tähän asti lainannut aina siskoltani. Nyt kuitenkin ilmeni sellainen ongelma, että uuden kodin myötä täytyy ostaa myös ihan oma bolero, ei voi vaan marssia siskon kaapille.. :D Se on muutenkin aika surullista (ihan kuin muutossa ei tulis muutenkin ikävä siskoo ja muita!), koska Ellin vaatekaapissta löytyy jos jonkinmoista ihanaa vaatekappaletta! :)


Kierrellessäni Tuurin sisustusosastoilla tajusin, kuinka vaikeaa voi olla päättää, minkä värisen asunnostaan haluaa. Miten voisin tietää, minkä väriset verhot ovat parhaimmat ja kuinka ne sopivat yhteen jonkin muun kanssa. Keittiön kanssa asiat ovat helppoja, koska siellä vallitsevana värinä on jo valmiiksi punainen (kyllä, joku oli halunnut vartavasten maalata keittiön kaapit kirkkaan punaisiksi!), mutta mitenkä on muun huoneiston laita?! Päädyin tuijottelemaan vaaleansinisiä verhoja, jotka olivat aivan ihanat, mutta nyt täytyy alkaa selata nettikauppojen valikoimaa, jotta tiedän, voisiko niiden kanssa yhdistää mitään!

Terkuin,
Emma

21 kommenttia :

  1. Oot tosi nätti ja kivoja kuvia sulla :) Näytät ihan mun yhdeltä tutulta o:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Aijaa :o en kyllä ainakaan muista, et oisin nähny sut! :o

      Poista
  2. oot hirmu laiha ja nätti! ja sun hiukset on ihanat:3

    VastaaPoista
  3. oot hirmu nätti ja kiva blogi :)!!

    VastaaPoista
  4. ää, vähänkö varmaan jännä shoppailla kaikkea tuommosta:D ei sitä osaa ajatellakkaan mitä kaikkea tulee tarviin! jänskäää <: ja onnea tulevaan kotiin♥


    http://matildannas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Oot tosi kaunis ja ihanat hiukset! :)

    http://a-missmovingon.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. ihana asu, ja oot tosi kauniina :) munkin pitäis alkaa hankkia kaikkea tuollaista pientä tarpeellista.. eilen ostin sohvan, tv-tason ja vaatekaapin. asunto vaan puuttuu, eipä siinä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos Jenni! :) sä oot ostanu noi kaikki, mitä mun pitää lähtee kohta ettimään.. :D tai tv-taso kaiketi lähtee kotoo mukaan, mutta sohva on kovassa hakusessa.. Mistä löysit omas? :)

      Poista
    2. mä löysin ne tori.fi-sivuston kautta. löysin ihanan punaisen sohvan ja tv-tason yhteensä 20€:llä! ja ne oli vielä tosi hyväkuntoisia :) vaatekaappikin maksoi vaan 40€ :)

      Poista
    3. Oooo! Vähänkö mäkin meen sinne katteleen! Sä tykkäisit varmaan mun keittiöstä, sielä on punaset kaapit! :D

      Poista
  8. Ootpas sievä :) ja noi shortsit on ihanat.

    http://www.liveyourlifewith.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)