SOCIAL MEDIA

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Raatamista ja rentoutumista

Ja niinkun viimeksi vannoin, että blogihiljaisuus on takanapäin.. Aika vain katoaa jonnekin ja aina kun tulee ajatelleeksi, että blogikin pitäisi pistää ajan tasalle, kello on niin älyttömästi, että on pakko jo mennä nukkumaan, että jaksaa taas aamulla nousta.

Tää kevät tuntuu jotenkin älyttömän koulupainotteiselta; pitkiä päiviä, hirveästi portfolioita, työraportteja, tenttiin lukemista ja ihan vain pakollista läsnäoloa. Lisäksi töissäkin on (onneksi!) pitänyt kiirettä ja oon päässyt ihan kunnolla työskentelyn makuun. Nyt alkaa jo tuntua siltä, että olen ihan hyödyllinen työntekijä ja osaan tarvittavat hommat :D



Viime päivät olen viettänyt tiiviisti tenttikirjojen parissa ja tuntuu, että kaikki aika on mennyt vain lukemiseen. Yritän kuitenkin lohduttautua ajatuksella, että ensi viikon jälkeen saa hetkeksi unohtaa koulustressin, kun kaksi tenttiä on takana ja seuraavat vasta pidemmän ajan päästä.

Viime viikonloppuna pääsin rentoutumaan poikaystäväni kanssa mökille, Kolin kauniisiin maisemiin. Sen lisäksi, että en ollut koskaan kävellyt järven jäällä ja olin aivan paniikissa, mahtaako se sortua, stressasin myös, täyttyykö mökki häkällä, jos lämmitys jotenkin epäonnistuu. Kyllä siinä koeteltiin toisen hermoja, kun esitin noin neljä kysymystä minuutissa :D

Kuitenkin kaikki onnistui loistavasti ja päästiin lauantaina oikein laskettelemaan! Se olikin ensimmäinen kerta melkein kolmeen vuoteen, mutta vielä oli taito hyppysissä. En ollut koskaan aiemmin käynyt Kolilla ja laskin ensimmäisen laskun omin nokkineni, jonka seurauksena seisoin keskellä rinnettä katsellen joka suuntaan, että missäköhän mahtoi olla se loiva rinne, jota piti tulla alas.. Riskillä sitten oli valittava joka suunta, alaspäinhän pääsee aina, keinolla tai toisella :D


Ihanat maisemat rinteissä todellakin oli ja harmittikin, että järkkärin kanssa laskeminen on täysi mahdottomuus, koska niin paljon kauniita ja talvisia maisemia jäi ikuistamatta!

Talviset maisemat vaihtuvat kuitenkin kohta vihertäviin nurmikenttiin ja ruskeisiin puunoksiin, koska ensi viikonloppuna suuntana olisi pitkästä aikaa Ylöjärvi! :) Kaksi kuukautta on jo vierähtänyt edellisestä visiitistä kotopuolessa ja se on mulle ihan älyttömän pitkä aika, alkaa olla kauhea ikävä perhettä ja kavereita! <3 Nyt asia kuitenkin korjaantuu, kun pääsen juhlimaan isin 50-vuotisjuhlia ja vierähtääpä vielä koko seuraava viikkokin Etelä-Suomen maisemissa :)


Lasketteluteema sopikin hyvin postaukseen, koska huomenna on laskiaissunnuntai, jonka pitäisi tietää jonkinlaista mäenlaskua ja laskiaispullia, mutta omalla kohdallani se taitaa tarkoittaa jäljellä olevien sivujen laskemista tenttikirjoista.. Ja niitä pullia!

-Emma-

33 kommenttia :

  1. Upeita kuvia! :)
    http://elmiiran.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. vau miten upeet maisemat!! :)
    http://emiliakoo.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Voi että kuinka ittekin haluisi tonne laskettelemaan :)


    http://insppiration.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laskettelu on kyllä ihanaa :) ja Ukko-Kolilla oli ainakin hienot rinteet, uskon, että myös sielä Loma-Kolin puolella :)

      Poista
  4. oi vitsi pakko päästä kyl edes kerran tälle lomalle laskeen ! kivoja kuvia ja tsemppiä tentteihin :-3


    forangelseyes.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aina talven kohokohtia :) ja kiitos paljon, tsemppiä tarviinkin!

      Poista
  5. Eikähön se ole vain positiivista jos on enemmän tehtävää oikeassa elämässä kuin netissä :) Mielestäni on ollut myös hyvä asia yleensä, että postaa harvemmin niin että vain tärkeät ja mielenkiintoiset sisällöt pääsevät blogiin asti!

    http://emotytto.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä pointti kyllä, että jos joka päivä postaa, tulee kirjoiteltua vähän turhaakin asiaa! Mut joskus on ihana rentoutua netin parissa, kun oikee elämä on niin kiireistä :D

      Poista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. http://secrectslifestyle.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Tosi hieno blogi ja kivoja kuvia!(:

    VastaaPoista
  9. Ihana kuulla! :) mukavaa, jos jatkossakin seurailet blogiani :)

    VastaaPoista
  10. On kyllä tosi kivoja kuvia ja ihana tyyli muutenkin! Tuli kauhea into päästä taas laskettelemaan, viimeksi kun pääsin rintelle kaksi vuotta sitten... D:
    http://tavoitteena-mahdottomuus.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Ihana blogi ja kivoja kuvia :)

    http://camillannadreams.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Ihanan talvisia nää kuvat!!*.*

    http://fanni0405.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. Ihana blogi!<3 liityin lukiaksi!
    -evennnblogi.blogspot.fi-

    VastaaPoista
  14. ihania kuvia tykkäsin et tää postaus tosiaa sopi niiku laskiaseen :D
    ja voimia opiskeluun! :)
    http://roosaran.blogspot.fi/2014/03/kysymyksia-ilman-vastauksia.html

    VastaaPoista
  15. Tosi ihana ja symppis blogi :) Tykkään sun tyylistä tosi paljon, ja sun hiukset sopii sulle ihan liian hyvin! Rupes tekemään mieli laskettelemaan kun luin tän postauksen :D

    http://ronjannika.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  16. Mäkin niin haluisin laskettelemaan, siitä on jo 2 vuotta kun olin viimeksi rinteessä! :D ihania talvi kuvia ja kaunis banneri, tosin ite oon jo kevään puolella etten enää jaksaisi talvi kuvia katsella haha :D onnea tentteihin! :)

    http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etelä-Suomeen tullessa huomasin, että talvi näyttää täällä ainakin olevan takana päin :D Jahka se on Joensuussakin ohi, lupaan laittaa kesäisempää banneria! :)

      Poista
  17. Katoin ekaks et nää kuvat näyttää tutulta kun ite olin tahkolla lomailemassa, mutta eihän nää sieltä ollutkaan!:-D Kivan oloinen blogi ♥

    http://starrynight-emma.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)