SOCIAL MEDIA

tiistai 1. maaliskuuta 2016

Kuinka tyylini on muuttunut 2009-2016

Bongasin Anen blogista vähän aikaa sitten postauksen, jossa hän julkaisi kuvia tyylinsä muutoksista. Postauksesta innostuneena ryhdyin kaivelemaan omienkin arkistojen kätköjä saaden monet naurunpurskahdukset ja nolostumiset aikaan. Kokonaisuudessaan kuvien selaaminen olikin hauskaa, kun huomasi niin paljon muutoksia tämän hetkiseen tilanteeseen; tässä niitä tulee, olkaa hyvä!

Vanhimmat kuvat ovat vuosilta 2009 ja 2010. Rakastin tuohon aikaan miun vitivalkoisiksi kulutettuja farkkuja, valkoisia kävelykenkiä ja maastokuviollista fleeceäni. Kuvia selatessa nuo vaatekappaleet löytyivät useammasta otoksesta - ja muistan kyllä ilman niitä kuviakin, miten paljon noita rakastin.. Muistan myös yhdistelleeni moneen kertaan pitkähihaisia paitoja lyhythihaisten alle, vaikka muistelen äidin joskus ihmetelleen tuota "muoti"villitystä.

Meikkaus ja hiustenlaitto ei tainnut tuohon aikaan olla ihan juuri se kaikista akuutein asia. Hiuksethan menee nätisti joka kuvassa päätä myöten lättänästi ja meikkipohjaa ei voi ainakaan tasaiseksi haukkua - mutta eipä sitä voi vieläkään, enkä tänä päivänäkään ole kovin tarkka siitä, jos tuuli sotkee hiukset tai posket alkaa punoittaa meikkivoiteen alla.




 Seuraavat kuvat lienevät 2011-2012 vuosilta, jolloin tykästyin hameisiin. Tykkäsin käyttää hametta erilaisten yläosien kanssa ja jalassa piti tietenkin olla leggarit. Muistan tykänneeni tuosta asukokonaisuudesta tosi paljon, mutta ei nuo valkoiset leggarit kyllä oikein siihen sovi.. Toppi miulta löytyy vieläkin ja se on arkena käytössä paljonkin.

Lisäksi innostuin pitsipaidoista <3 Miulla oli niitä useampikin ja tykkäsin käyttää niitä paljon. Oikeastaan yksi punainen pitsipaita taitaa vieläkin löytyä kaapista, mutta taidan olla vähän tikistymisen tarpeessa, jos meinasin sen pukea päälleni! Tykkäsin kyllä kovasti keskimmäisen kuvan asukokonaisuudesta ja voisin oikeastaan pukea sen vieläkin päälleni jonain rentona päivänä :) Se on tosi emmamainen - ehkä ei enää niin emmamainen kuin ennen, mutta kuitenkin!

Myös alin kuva on erittäin paljon miun näköinen! Verkkopaita on päätynyt kirpparille jo aikoja sitten, mutta koru löytyy edelleen. Huomaan, että sininen on selkeästikin ollut miun väri ja miusta se kyllä edelleen sopii miulle :) Huomatkaa alimman kuvan avainketju taskussa; unohdin joskus yläasteella avaimeni loksun oveen ja isi vei miut kauppaan ostamaan ketjua, että huomaan ottaa avaimet mukaan seuraavalla kerralla. Hyvinhän ketju on toiminut ja on käytössä edelleen - tosin nykyisin oveen jää kiinni sitten koko tyttö eikä vain avainnippu..


 Nämä kuvat ovat kesältä 2013, ennen kuin muutin Joensuuhun. Kuvia katsellessa oikein hämmästyin, miten laiha olenkaan ollut! Molemmat asuyhdistelmät on kivoja ja miulta löytyykin vielä nuo vaaleat korkokengät sekä sininen huivi. Voisin kyllä pukea molemmat yhdistelmät päälleni, ne on kivan tavallisia ja mukavia asuja :)

Meikkaamiseen olen tainnut saada tuossa kohtaa jo ihanalta siskoltani vähän vinkkejä, sillä silmät alkavat jo erottua muusta naamasta! Lisäksi hiusten väri on ollut tuollainen lilahtava, josta tykkäsin kovasti. Miun suosikki luumuvärin valmistus tosin loppui ja sen jälkeen en olekaan kokeillut minkään muun valmistajan luumunväristä hiusväriä. Jos jollakulla on vinkata, niin kuulisin mieluusti suosituksia :)






























































Seuraavat kuvat on vuosilta 2013-2014, jolloin muutin Joensuuhun ja tyyliinkin tuli joitain uusia juttuja. Tykästyin hirmuisesti farkkutakkeihin ja löysinkin itselleni mieluisan takin, joka eksyi päälle useita kertoja. Lisäksi innostuin leggareiden käytöstä ja tilasin Nellyltä mustat kiiltäväpintaiset leggarit, jotka ovat edelleen miun luottovaate.

Meikkaaminen ja hiustenlaitto on alkanut kiinnostamaan tosissaan noina vuosina ja olen jopa lähtenyt kokeilemaan eri merkkien tuotteita ja löytänyt itselleni sopivia juttuja. Enhän vieläkään ole mikään himomeikkaaja, mutta kyllä mie nykyisin jo koitan kiinnittää huomiota siihen, että kasvot näyttäisivät ihan kivoilta vielä kotiin tullessakin eikä vain ulos lähtiessä.

Hassua, miten paljon sinistä tykkään käyttää ja yhdistää siihen valkoisia yksityiskohtia. Nämä värit toistuvat vuodesta ja kuvasta toiseen ja huomaan sen vasta nyt! Lisäksi on mielenkiintoista nähdä, miten paljon sitä on vuosien varrella lihonut ja laihtunut - etenkin tuon viimeisen kuvan jalkojen pienuus hämmentää, sillä kuvittelin tuolloin minulla olevan kamalat jättijalat.. :D Peili valehtelee, kuvat harvemmin - pitäisi muistaa se useamminkin!

Millaisia tunteita kuvat herättää? Löytyykö kohtalotovereita, jotka ei ole jaksaneet meikata juurikaan tai ovat pukeneet päälleen erikoisia asuyhdistelmiä?


16 kommenttia :

  1. Huippupostaus!! :) Oot ollut kyllä todella hoikassa kunnossa tuolla aikaisemmin! Näissä vikoissa kuvissa sun kroppa on ihanan sopusuhtainen :) Tyylinmuutokset ja omat mieltymykset kyllä jaksaa aina yllättää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mukavasta kommentista! <3 Kyllä vain, sitä ei edes muista millaisia ihania asukokonaisuuksia sitä on tullut päällensä pistettyä... :D

      Poista
  2. Tosi kiva postaus Emma! :) Hauska nähdä, miltä toiset ovat nuorempana näyttäneet ja millaisia tyylivaiheita he ovat käyneet läpi! Muistan itsekin joskus olleeni todellinen pitsipaitojen ystävä, mutta tällä hetkellä kaapistani ei taida löytyä kuin yksi sellainen, eikä sitäkään enää kovin usein päälläni ole näkynyt! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Sitä hämmästyy itsekin, miten paljon on muuttunut vuosien mittaan - ja tyylimuutosten lisäksi kun otetaan vielä sisäinen kasvaminen niin on siinä muutosta kerrakseen :D

      Poista
  3. Ihana postaus ♥ Sulla kanssa huomaa pikkuhiljaa tyylin löytyneen pienien kokeilujen jälkeen :) Tykkäsin tästä vikan kuvan raikkaudesta todella paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja kiitokset vain vinkistä! :) Miekin tykkään tuosta viimeisimmän kuvan asusta kyllä paljon - se toimii samalla vähän motivaatiokuvana, kun kesä tulee ja tuon takin täytyisi taas mahtua päällekin :DD

      Poista
  4. oooh olipa kiva postaus!! :')) oli hurjan hauskaa nähdä susta kuvia vuosien varrelta! :D jotenkin muistankin noita ensimmäisiä kuvia kesältä ennen kuin muutit joensuuhun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Haha, kyllä sitä muutosta on jonkin verran tapahtunut yllättävän lyhyessä ajassa :D

      Poista
  5. Anen tavoin mun suosikki on tuo viimonen kuva, tosi simppeli mutta toimii!

    Mä niin muistan ton pitkähihanen lyhythihasen alle -muodin... mulla on kasiluokan luokkakuvassa valkosen poolon päällä musta t-paita. Ja toi hame ja leggarit... sori kaikki, jotka tätä harrastaa, mutta mä en ymmärrä, miks laitetaan molemmat... ei ei ei... :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeinen on kyllä miustakin tosi kiva asukokonaisuus :) Ah, ihanaa, että löytyy muitakin tyylinikkareita :D Ja niimpä, itsekin olen miettinyt tuota hame-leggari -asiaa näin jälkeenpäin, olisivat olleet edes samanväriset niin olisi ollut kivempi :D

      Poista
  6. Tää oli kiva postaus! :) Tälläset tyylipostaukset on muuteki kivoja. Oon itekki joskus aikoinaan tälläsen postauksen tehnyt, vois tehdä uudelleeki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo, suosittelen tekemään, oli kyllä itsellekin hauskaa puuhaa :D

      Poista
  7. Hitsi ku itellä ei oo enää tallessa oikee mitää vanhoja kuvia et vois tehä tälläsen postauksen.. :D Mut tosi kiva postaus idea ja onhan toi sun tyyli kyllä aika erilainen nykyää ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, nyt siun täytyy alkaa säästämään kuvia, niin voit sitten muutaman vuoden päästä tehdä :D Ja joo, onneksi nuo tyylitajuiset vaatteet on jääneet jonnekin - vaikken vieläkään mikään viimeisimmän muodin seuraaja ole :D

      Poista
  8. Tää oli tosi kiva postaus! :) vois itekin tehä tämmöisen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tee ihmeessä, siinä muistaa paljon juttuja, jotka on ihan kokonaan unohtunu - ja oiskin kiva nähä siusta kuvia ennen kun tavattiin! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)