SOCIAL MEDIA

perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulukalenteri: luukku 12; joulukorttisatoa


Viimeinen päivä postittaa joulukortit joulupostimerkeillä (kiiruhda jo, mikäli ne edelleen lojuvat keittiön pöydällä odottamassa sopivaa hetkeä!), minkä kunniaksi olen kuvaillut muutamia ihania joulukortteja tältä joululta ja koonnut ne kollaaseiksi :)



Kissat saavat sydämeni läpättämään, joten todella monessa kortissa esiintyy näitä pörröisiä kavereita, mutta on mukana myös ihania maisemakuvia, joissa lumi notkuu puissa ja aurinko pilkottaa vielä viimeisiä säteitään ennen jouluiltaa. Toivon niin kovasti, että tänä jouluna olisi valkeaa ja kaunista! <3


"Joulumieli syntyy piparkakkutaikinasta, puuroon eksyneestä rusinasta. Kanelista, kynttilöitä ja unohdetuista kotitöistä." Näin lukee yhdessä tunnelmallisessa joulukortissa, joka kuvaa joulun tunnelmaa mielestäni hienosti. Kiireetöntä yhdessä oloa, hauskoja kommelluksia ja herkkuja! :)


Punaisen kisu-kortin teksti "Jouluna ollaan vaan ja laiskotellaan." kuvaa hyvin joulun pyhiä; ennen joulua on ihan hirmuinen kiire, kun on paljon tehtävää, mutta jouluna sitten totta totisesti saa ottaa rennommin ja laiskotella :)

Ihanaa, kohta on jo joulu!! <3


Vielä muistuttelen arvonnasta:


2 kommenttia :

  1. arvaapas kuka tänään hoksasi postien lähtemisen jälkeen, ettei ole ostanut tai tehnyt saati sitten kirjoittanut yhtään ainutta joulukorttia.... ääh mä inhoon tätä kiirettä!! pitänee huomenna ostaa kortit, ja postittaa sitten hieman kalliimmalla :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Jenni.. Nooh, eipä tule lähetettyä ylimääräisiä, kun maksaa liikaa.. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)