SOCIAL MEDIA

maanantai 10. marraskuuta 2014

Syksyn ja alkutalven ihanat ja edulliset vaatelöydöt

Torstaina en sitten kerinnytkään esittelemään viime aikaisia ostoksiani, sillä edessä olikin vielä kodin siivous, pakkaaminen, ruuanlaitto ja koulutehtävät, joten siinä puoli yhdeksän aikaan huokaisin, kun kaikki pakollinen oli tehty! Sitten olikin jo aika suunnitella nukkumaan menoa, sillä aamulla kello soitti 5.45 ja matka kohti Ylöjärveä koitti.

Kaikki meni ihan mukavasti siihen asti, kunnes päästiin autolle ja oli tarkoitus lähteä ajamaan juna-asemalle.. Auton ovet jäätyi ensimmäisen kerran tänä vuonna kiinni! Minä plus jättimäinen kassi, läppäri, käsilaukku ja reilun kilsan kävelymatka lumituiskussa aiheuttivat pienoisen paniikin. Tiesin, että jos lähtisin raahaamaan niitä tavaroita, en kerkeisi ikinä junaan. Mikko kuitenkin nappasi laukun kädestäni ja sanoi, että kyllä me keritään, ja niin lähdettiin pinkomaan asemalle. Ja kyllä, kerkisin junaan ja vielä ihan hyvässä ajassa :)


Juurikin kyseisillä kengillä pääsin kipittämään lumisateeseen, mutta tulipahan samalla todistettua, että nämä Inspiren nahkanilkkurit ovat hyvinkin lämpimät ja mukavat kävellä. Sukatkaan ei kastuneet yhtään, kuten yleensä nilkkureiden kanssa tuppaa tapahtumaan :) Kengät löytyivät jokin aika sitten kauppareissulla Citymarketista ja hintaa kengillä oli 39,90e. Yleensä ostan lähinnä tarjouskenkiä, mutta nyt nilkkurit uupuivat kaapista ja ihastuin näihin välittömästi, joten mukaanhan ne lähtivät pienen harkinnan jälkeen.


H&M:ltä löytyi ihana harmaa neule, joka on edestä täynnä palmikkoneuletta ja takaa ihan sileää. Sain siskoltani lahjaksi lahjakortin, joten ostamista ei tarvinnut moneen otteeseen miettiä, tämähän on kuitenkin lahja ;) Hintaa neuleella oli H&M:n tyypilliseen tyyliin 19,95, mutta ainakin tähän asti on ollut hintansa väärti. Hieman kutittava neule tosin on, joten mielellään alla pitää jotain paitaa, mutta muuten valioyksilö kylläkin :) Myös alta pilkistävä pinkki toppi on kohtuullisen uusi hankinta Vero Modasta.


Pitkästä aikaa löysin ihanat ja hyvin istuvat farkut! Bikbokissa tarjolla oli niin normaalivyötäröistä kuin korkeavyltäröistäkin farkkua monessa eri värissä. Päätin kokeilla jotain hieman normaalista poikkeavaa ja päädyin ostamaan harmahtavat, korkeavyötäröiset farkut. Hintaa housuilla oli vain 19,95e, joten myöhemmin kävin hakemassa myös mustat samanmalliset housut, sillä Dr. Denimini alkoivat olla melko kuluneet.. Vielä niitä voi hyvin käyttää epävirallisemmissa tilanteissa (olen huono heittämään mitään pois..) :D


Viime viikolla Mekan konkurssimyynti houkutteli minut myymälään ja sata kertaa testattuani päätin ostaa nämä beiget kengät. Kovia pakkasia ne eivät kestä, mutta keväällä ja syksyllä menevät hyvin, kunhan ei ole kurakeli. Tosi mukavat jalkaan ja samaan aikaan melko arkiset, mutta nuo sivussa olevat pallukat tekevät niistä kuitenkin hitusen huomattavammat kuin perustennareista :) Hintalapussa luki 59,95, joka kassalla tipahti 23, 95 euroon, joten ei huono kauppa!


Tässä vielä harmaa neule yhdistettynä vaaleaan kauluspaitaan, jonka ostin jo joskus kesällä Ilosaarirockin aikaan kympillä Vero Modasta. Yliopistolla kuitenkin yksi tyttö käveli vastaan yllään kauluspaita ja samantyylinen neule ja totesin yhdistelmän näyttävän oikeastaan aika kivalta. Kotona piti tietenkin itsekin testata ja onhan tämä yhdistelmä päältäni blogattu jo kerran jos toisenkin.

Mikä löydöistäni on teidän suosikki? :)

P.S. Nykyisin minut löytää myöskin Bloglovinista, jonne pääsee kätevästi bannerin alla olevan linkin kautta! ( <a href="http://www.bloglovin.com/blog/12146669/?claim=9xtvpn8dyj3">Follow my blog with Bloglovin</a> )



8 kommenttia :

  1. ihana toi viimeinen kuva susta <3!

    http://patriciaelisabet.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. ihania löytöjä, nuo nilkkurit näyttää tosi kivoilta ja ovat varmasti tosi käytännölliset!! :) myös tuo neule on ihana, ja näyttää kyllä tosiaan kivalta kauluspaidan kanssa :) tuo vika kuva susta on ihana ♥

    hehe, mullekin isä varoitteli siitä että sadekelien jälkeen saattaa auton ovet jäätyä.. innolla odotan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos Jenni ♥ juu, kannattaa todellakin olla varovainen niiden ovien kanssa, se on mukava hetki kun ne ei liiku minnekään päin.. onneksi lukkosulalla olivat myöhemmin auenneet ja jos onnistuttais sulattaan ne tiivisteetkin kuiviksi niin vois pistää silikonia sinne vielä :D

      Poista
  3. Kuvauksesi osuu kyllä ihan nappiin, tekstisi on todella piristävää luettavaa ja söpö olet! :)

    http://sallamarja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Sulla on Emma ihania ja kauniita uusia vaatteita.
    Sä olet itsekin niin ihana ja kaunis.
    Sulla on myös ihana blogi jossa on ihania kommentteja.
    Koko elämä on niin ihanaa ja kaunista.
    Minäkin olen ihanan positiivinen ihminen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)