SOCIAL MEDIA

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Sokoksen muoti-ilta: syksyn trendit

Lauantaina suuntasin ystäväni Jennin kanssa Sokoksen järjestämään bloggaajien iltaan Bepoppiin, jonne Jenni oli saanut joensuulaisena bloggaajana avecillisen kutsun :) Illan aikana esiteltiin syksyn muotiuutuuksia niin vaatteiden, meikkien kuin kampaustenkin saralta ja lisäksi pääsimme tutustumaan muihin bloggaajiin :)


Ilta alkoi tervetuliaismaljoilla, jonka jälkeen kuulimme tulevan illan ohjelmasta. Heti tuli oikein juhlallinen olo, kun sai shampanjalasin käteen, aivan kuin jossain hienommassakin tapahtumassa!


Seuraavaksi tietoa syksyn trendeistä alkoikin tulla oikein runsaalla kädellä! Paikalla oli malli, joka esitteli Espritin mallistoa kolmen asukokonaisuuden verran ja sitten Sokoksen uutuustuotteita. Asukokonaisuuksien vaihtamisen välissä saimme tietoa syksyn meikkiuutuuksista. Suosiossa tuntuivat olevan pastellisävyt niin hiuksissa kuin kasvoillakin sekä lisäksi hieman kirkkaammat ja täten rajummat värit. Itselleni vaatisi kyllä aikamoista totuttelua alkaa käyttää sinistä luomiväriä, mutta kuten ammattilaiset sanoivat "pikku hiljaa siihen tottuu".


Huulipunistakin saatiin värivinkkiä ja syksyn värejä ovatkin nude ja tumma punainen sekä ruskea. Itselläni huulet oliva nudeksi punatut, sillä karsastan hieman räikeitä ja kovin näkyviä värejä. Ruskeakin varmasti vaatisi totuttelua!


Syysmuotia esiteltäessä mielessä kävi, että eläinkuosi ei ainakaan tule olemaan minun juttuni. Olen kyllä katsellut printtihousuja kauppojen rekeissä ja jopa hypistellyt niitä, mutten koskaan ole uskaltautunut laittamaan sellaisia jalkaan. Leopardikuvioisesta neuleesta en uskalla sanoa mitään! Tuntuu, että ne sopii kaikille muille, mutta itse tuntisin oloni kyllä hupsuksi sellaisissa. Ehkä silti joskus rohkenen edes testata salaa pukukopissa yksikseni printtipöksyjä..

Tämä mallin päällä näkyvä asu oli mielestäni kuitenkin mukava ja etenkin ihastuin tuohon vyöhön. Juuri viikko sitten katselin jostain blogista asukokonaisuutta, joka oli koottu vyöllä yhteen ja se näytti tosi kivalta! Eilen päätin itsekin kokeilla toppia, neuletta ja kaulahuivia vyöllä yhdistettynä ja lopputulos totta totisesti näytti kivalta! Tästä tulee vielä tämän syksyn hitti!


Lyhythiuksisena olen kuulemma leikkaukseni vanki, joten en omiin hiuksiini saanut syksyn trendejä, mutta Jennin tukkaan loihdittiin aivan ihana lettikampaus! Letit ovat ehdottomasti tämän syksyn juttu niin arjessa kuin juhlassakin, eikä kaiken tarvitse olla jokaista hiussuortuvaa myöten järjestyksessä. Jennin kampaus loihdittiin noin kymmenessä minuutissa ja siitä tuli todella pirtsakka :)

Kynsissä sen sijaan tuloaan tekevät maanläheiset värit kuten harmaa ja ruskea. Kynsilakoista pääsin minäkin nauttimaan, kun melkein valmis kosmetologi lakkasi kynteni kauniin harmaiksi Diorin lakalla, jota kehui hyvin kestäväksi. Ei lakka nyt ehkä maailman kestävintä ole, alkaa sekin päistä haalistua, mutta kyllä se ehdottomasti huippuluokkaan kuuluu!


Välissä saatiin nauttia mustikkadrinkkiä ja tutustua muihin bloggaajiin. Tilat tutustumiseen olivat melkoisen pienet, mutta kyllä muutama sana tuli vaihdettua ja onneksi edes osa bloggaajista jäi mieleen, jotta heidän bloginsakin vielä voi löytää.


Loppuun vielä hieman omaa asuani. Liikkeellä olin siis BikBokin mustassa mekossa, Nelly.comista tilatuissa legginsseissä sekä Seppälän pinkissä bandeau-topissa. Jalassa oli uudet nilkkurit, joista lisää luvassa seuraavissa postauksissa. Asu oli juuri sopivan juhlava tilaisuuteen, eikä siihen edes paleltunut ulkona :)


Illan päätteeksi saimme lahjuksina YvesSaintLaurenin, Cliniquen, Biothermin sekä Lancomen testituotteita, joita tulen myöhemmin blogissa arvostelemaan :) Kokonaisuudessaan tilaisuus oli todella ihana ja rentouttava rankan kouluviikon päälle, tälläisiä toivoisi ehdottomasti lisää :)

Oletteko käyneet vastaavanlaisissa tapahtumissa ja mitkä ovat teidän trendivinkkinne syksyyn? :)

-Emma-

6 kommenttia :

  1. Eikä vähä siisti tapahtuma! Kelasin eka et se on sun ja muutaman muun joensuulaisbloggaajan yhessä keksimä tapaaminen, mut et se olikin oikei Sokoksen järkkäämä! Oot ollu taas ihan supernättinä - onks se nyt sit ees poikkeus normaaliin ;)

    VastaaPoista
  2. Haha, ei kun ihan okee tapahtuma oli :D Ja voi kiitos, olen selkeästi siskooni tullut ;)

    VastaaPoista
  3. Eikää, johonki tollaseen ois niin siistiä päästä! :D

    VastaaPoista
  4. Kuulostipas kivalta, toivottavasti itsekin joskus tuollaiseen pääsisin! :D Vasta nyt tajusin ( kun luin Jennin postauksen ja näin kuvan ) että te molemmat opiskelette Joensuussa opettajiksi XD Jotenkin mennyt ihan ohi tämä fakta minulta D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, täällähän myö molemmat ollaan pänttäämässä :D ja toivottavasti pääsisit tosiaan, tuo oli kyllä mukava tapahtuma :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)