SOCIAL MEDIA

lauantai 28. kesäkuuta 2014

Kenkärakkautta

Huh, täällä ollaan taas! Melkein kuukausi on mennyt ihan hujauksessa, enkä ole blogin pariin kerinnyt millään rauhoittua. Loma meni ja kesätyöt postinkantajana alkoivat, joka onkin tietänyt aamuherätyksiä kello 5.10, joka on aivan liian aikaisin tällaiselle aamu-uniselle, mutta ihme kyllä, kaikkeen näyttää tottuvan! Aamuisin nousen samantien, kun kello soi ja aivan unisena syön aamupalat ja teen muut aamutoimet, hyppään pyörän selkään ja töihin päästyäni olenkin jo ihan pirteä. Ja homma alkaa olla jo ihan hanskassakin :)

Paita / Siskon kaapista, Kyprokselta
Shortsit / Vero Moda
Kengät / tori.fi
Asukuvat onkin otettu Ylöjärvellä, mutta niiden pääpointti ei tosin ollut niinkään esitellä päivän asua, vaan noita järkyttävän ihania korkokenkiä, jotka ostin! :) Kävimme läheisellä kirppiksellä varaamassa pöydän, mutta samalla reissulla silmiimme osui juuri Jeffrey Campbell -tyyliset mustat, pitsikuvioiset kengät. Tiesin siskoni haaveilleen moisista jo vuosia, joten luovutin kenkien oston hänelle. Asia jäi kuitenkin kaihertamaan mieltäni ja aloin selailla nettikirppiksiä ja tori.fi:tä löytäen kymmeniä ja taas kymmeniä samantyylisiä kenkiä enemmän tai vähemmän käytettyinä.


Halusin mustat kengät, nehän sopisivat kaikkien vaatteiden kanssa! Mustia olikin hurjasti tarjolla, jopa oikeassa koossa, mutta hinnat pyörivät vähän turhan korkealla ja postin sivuja selaillessani totesin, että kenkien hinta ei tulisi vielä lähellekään olemaan koko ostosumma.. Sitten silmiini osuivat nämä beiget timanttikoristeiset ihanuudet, ja mikä parasta, vieläpä Ylöjärveltä!! Mietin pitkään, sopisiko kengät riittävän monien vaatteiden kanssa, mutta myyjän laskiessa hintaa 40 eurosta 30 euroon, tein päätöken ostaa ne, enkä kyllä kadu yhtään! :)


Kengät on kyllä todella tukevat kävellä ja ne on ihana laittaa jalkaan! Toki päkiät ovat pitkillä matkoilla kovilla, koska pohja on tehty tukevaksi ja samalla todella kovaksi, mutta se on pieni miinus, ainahan voi huilata välillä ;) Lisäksi timantit ovat melko herkkiä irtoamaan, olen muutaman jo liimannut takaisin ja mietinkin, että olisi ollut alunperinkin ehkä kätevämpää, että vain ulkopuolella olisi koristeet. Jos kengät sattuvat osumaan kävellessä yhteen, se löystyttää koristeiden kiinnitystä :/


Mitä tästä siis opinkaan, kirppareilta voi löytää ihan hyvääkin tavaraa, jopa uudenveroista :) Ihmettelen aina, miten ihmiset onnistuvat löytämään niiltä mitään, kun tuntuu, että omiin silmiin osuu aina ne nukkaantuneet paidat ja käytetyt rintsikat, jotka roikkuvat tangoissa.. Mietin vain, kuka mahtaa edes ostaa jonkun muun alusvaatteita! Mutta kengät ovat oivallinen osoitus myös hyvän tavaran löytämisestä!


Mitä tykkäätte kengistä? Ja oletteko itse tehneet huippulöytöjä kirppiksiltä tai nettikirppareilta? :)

-Emma-

21 kommenttia :

  1. Kauniit kengät! Ja sulla on aivan mielettömän ihanat hiukset. :)

    VastaaPoista
  2. Kivannäköiset kengät! http://kamerakaulassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Tykästyin tohon sun toppiin! Ihanan erilainen kun toi helma on läpinäkyvää pitsiä ja yläosa ei. Haluuun :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä kiva, sattuu vaan olemaan siskon, niin täytyy aina lainata, jos haluaa käyttää :D mut totta, se on siitä persoonallinen, että monessa on just kokonaan pitsiä tai sitten kokonaan läpinäkymätön :)

      Poista
  4. Ei vitsi, noi kengät on aivan ihanat! Just sopivan juhlavat jos haluaa jotain vähän fiinimpää tehdä mutta kuitenkin niin arkiset, että menee vaikka koulussakin farkkujen kanssa... Haluun! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ajattelin itekin niistä tollain! :) Ne on kyllä huippuostos :) Kannattaa selata toria ja ihan nettikauppoja, niistä löytyy varmasti samantyylisiä ja hintaskaala on laaja :D

      Poista
  5. ihanat noi kengät ! :)

    http://luna--still--loving.blogspot.be

    VastaaPoista
  6. Tosi kivat kengät. Itse en omista yhtiäkään korkokenkiä.. :D Ehkä olisi aika hankkia edes yksi pari. Pakko myös sanoa, että sinulla on aivan ihanat hiukset! Muutenkin kaikinpuolin mukavan oloinen blogi.

    http://almaaustraliassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Haha, en minäkään korkokenkien suurkuluttaja ole, mutta tulee aina niin ihanan naisellinen olo, kun ne saa jalkaansa! :) Suosittelen!

      Poista
  7. mageet kengät (-: ! ja iha sairaan upeita vaatteita.

    VastaaPoista
  8. Todella ihanat kengät!! Ja kiva blogi, jään lukemaan :)

    http://korpikovikset.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Oletpas kaunis ja ihania vaatteita! http://onnenmurusiapullollaan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Aivan ihanat kengät - rakastuin!! Muutenkin kiva asu :)
    jasmintuomi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekin oon ihan rakastunut niihin! :) ja kiitos kovasti mukavasta kommentistasi :)

      Poista
  11. Ihana asu! :) Oon iha hulluna kaikkiin peplumtoppeihin :D Nuo kengätkin on tosi hienot, löytäisinpä itsekin joskus jotkin kivat :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)