SOCIAL MEDIA

torstai 22. toukokuuta 2014

Mikroshortseja ja aurinkoa

Heippa! :)

Viime päivät on olleet niin ihanan aurinkoisia ja lämpimiä, etten oo yhtään jaksanut istahtaa koneelle! Aika on kulunut vain auringiosta nauttien, kokkaillen ja pitkään nukkuen :) Tietysti töitäkin on vielä tälle viikolle riittänyt, mutta ilon kautta nekin on menneet, kun ihmiset eivät hellesäillä ole jaksaneet mitään oikein postitella ja ollaan keretty nauttia työkaverin kanssa auringosta sitten aina seuraavia postikuormia odotellessa.

Paita / Bikbok
Shortsit / Vero Moda
Kengät / Citymarket
Vyö / veikkaisin Lindexiä
Viime lauantaina lähdettiin ajelemaan aurinkoisen sään kunniaksi ja sain ensimmäistä kertaa tänä kesänä laittaa shortsit jalkaan! Paitakin oli tarttunut mukaan shoppailureissulta Ellin kanssa, ja vaikken ostotilanteessa pässytkään kokeilemaan sitä kuvassa näkyvien housujen kanssa, se oli juuri täydellisen mittainen! Ja siitä sai Bikbokissa opiskelijakortilla vieläpä 20% alennusta, joten hintaa ei jäänyt kuin vähän päälle 7 euroa! En omista pyykkilautavatsaa, joten liian lyhyt paita ei olisi ollut kiva, mutta ei myöskään yhtään pidempi kuin tuo, koska sitten se olisi mennyt jo taas korkeavyötäröisten shortsien päälle.

Tiedä sitten, mitä tässä kuvassa etsin maasta.. :D
Niin ja onhan viikkoon mahtunut pieniä kommelluksiakin. Vietin nimipäivääni maanantaina ja mummuni oli lähettänyt minulle kirjeen tai kortin, mutta unohtanut siitä postimerkin. Eihän siinä mitään, ajattelin, että käyn lunastamassa sitten kirjeen, kun se tulee. Omituisinta vaan on, että kirje ei vieläkään ole löytänyt tietään Joensuuhun. Olen jo käynyt kyselemässä sitä Postilta ja töissä olen kysellyt, miten kauan se voi kestää, mutta se seikkailee nyt teillä tietämättömillä. Tosin, lähetin itsekin mummulle kirjeen ja sekin matkustaa ties missä, koska siitäkin jäi postimerkki, kun luulin kuoren olevan valmiiksi maksettu.. :D


Ja tiistaina hajosikin sitten pyörä. Olin niin innoissani aloittanut työmatkapyöräilyn ja fillaroidessani kohti kotia, rengas ilmeisesti puhkesi kesken kaiken. Laskin jättimäistä alamäkeä ja kauhea klonksunta vain kuului. Se siitä työmatkapyöräilystä, nyt menopeli odottelee varastossa uutta sisä- ja ulkokumia! Hölmöintä molemmissa tapauksissa on se, että töissä leimatessani lunastettavia kuoria olin ajatellut, että "eipä ole koskaan itse tarvinnut lunastaa mitään" ja kappas mitä kävikään. Sitten mietin pyörääni, että "siitä ei kanssa oo koskaan hajonnu mitään, tosi hyvä tuuri", ja oho kappas.. :D Suosittelen siis olemaan ajattelematta kovin negatiivisia juttuja..

Oletteko te saaneet ajatuksen voimalla jotain menemään enemmän tai vähemmän pieleen?

-Emma-

6 kommenttia :

  1. oho, aika hyvin sattunut nuo jutut noiden sun sanojen jälkeen! :D jospa kirjeetkin löytäisivät vielä perille ja pyörä saisi uudet kumit :) tosi kivalta näyttää tuo t-paita noiden shortsien kanssa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! :D Hihii, kirje löytyi eilen ja voi että kun loistin kuin Naantalin aurinko! :) Ja pyörään kävin ostamassa tänään uudet kumit, tosin tunsin itseni erittäin hölmöksi Biltemassa, kun myyjä kyseli multa jotain pyörän pinnasta ja täyttövaihtoehdoista.. :D Ja voi kiitos :)

      Poista
  2. Haha, tuo on niin totta, että aina kun ajattelee jotain, että "eipä oo koskaan käynyt noinkaan" niin sitten se satavarmasti tapahtuu... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! :D Parempi, kun ei koskaan ajattelis yhtään mitään tai koputtelis vaan koko ajan puuta.. :D

      Poista
  3. Nuo sun hiukset on niin ehanat ! <3 :)

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. voih.. sullapa ollu vastoinkäymisiä:D
    http://mrsglamorouss.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)