SOCIAL MEDIA

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Mekkorakkautta

Aurinkoiset terveiset ruudun tältä puolelta! :) 
Luvassa olisi tyylistäni hieman poiketen kuvapainotteinen postaus, sillä pääsiäisen aikaan tuli räpsittyä yksi jos toinenkin kuva! Tosin, kaikkia en ole tunkemassa tähän postaukseen, joten joitakin jää vielä myöhemmille kerroille.


Pääsiäistä oltiin viettämässä vanhempieni ja siskoni luona Ylöjärvellä, ja samalla juhlittiin isäni 50-vuotisjuhlia. Torstaina startattiin matkaan muutaman muunkin autoilijan kanssa, nimittäin kilometrin mittaiset jonot odottivat iltapäivällä Etelä- ja Keski-Suomen teillä ja mikäs onkaan sen mukavampaa kuin katsella törttöileviä autoilijoita, joiden autokoulusta taitaa olla kulunut tovi.. Ehdottaisin kertausharjoituksia niihinkin!


Isin synttäreitä juhlittiin lauantaina mukavalla porukalla, syötiin mahat täyteen kakkuja, keksejä ja muita herkkuja. Tuolloin vielä vannoin, että en taatusti syö herkkuja lähiviikkoina, mutta kuinkas kävikään: maanantaina juhlistettiin poikaystäväni vanhenemista ja täytyihän sitä nyt kakku leipoa, kun vieraitakin kutsuttiin :D


Juhla-asuksi valitsin ihanaisen siskoni tekemän turkoosin mekon :) Ihanaa vihdoinkin päästä käyttämään sitä, koska tykkään siitä todella paljon! Rusettia tosin en onnistu omin päin tekemään, mutta onneksi oli siskon auttavat kädet lähellä.


Sunnuntaina lähdettiin tosiaan ajelemaan taas kohti Joensuuta ja huolimatta siitä, että olimme kuuden ja seitsemän välillä kotona, halusin välttämättä sisustaa meidän parvekkeen, koska saimme vanhemmiltani senkit, jotka sopivat ihan äärettömän hyvin meidän parvekkeelle! Sisustamisen lisäksi kakkujen leivonta ja siivous oli vielä sunnuntain puolella suoritettava, joten illalla kyllä väsytti, ei epäilystäkään!



Loppuun vielä pääsiäisen tunnelmakuvat! :)

Mitä tykkäätte mekosta? :)

-Emma-

8 kommenttia :

  1. Mekko ei ehkä ole mun tyylinen, mutta sun päällä se näyttää todella upealta! En olisi ikinä uskonut, että se on käsintehty. Mutta eniten tässä postauksessa huomioni kohdistui kasvoihisi. Sä olet ihan älyttömän kaunis nainen, ja blogisi perusteella ihan fiksukin vielä. :-) Kirjoittamisen iloa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos päivää piristävästä kommentista! :) Ja mekko on kyllä todella huolellisesti tehty!

      Poista
  2. Ompa siulla kiva tukka! Harvoille sopii tuon tyylinen, ja sie oot ehottomasti yksi niistä onnekkaista! :-) Kyseistä mekkoa en osaisi kuvitella itselleni, mutta siulle se sopii mainiosti. Bannerissa vilahtava toppi sen sijaan on tositosi paljon meitsin mieleen!

    http://heavenonearth-juuuli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä olen taas yksi niistä harvoista, joille ei sovi pitkät hiukset, näytän lähinnä lurppakorvaselta koiralta.. :D

      Poista
  3. oioi ihana uusi ulkoasu, tää on kyllä tosi hieno! :) tykkään jopa enemmän kuin entisestä :) ja vau, elli on kyllä tosi taitava, tuo mekko on nimittäin ihana!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mäkin tykkään tästä enemmän!! Ja niinhän se on taitava tyttö! :)

      Poista
  4. sun mekkos on tosi upee ja itekki oot!!:)

    t:seuwiteumiss.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)