SOCIAL MEDIA

lauantai 28. kesäkuuta 2014

Kenkärakkautta

Huh, täällä ollaan taas! Melkein kuukausi on mennyt ihan hujauksessa, enkä ole blogin pariin kerinnyt millään rauhoittua. Loma meni ja kesätyöt postinkantajana alkoivat, joka onkin tietänyt aamuherätyksiä kello 5.10, joka on aivan liian aikaisin tällaiselle aamu-uniselle, mutta ihme kyllä, kaikkeen näyttää tottuvan! Aamuisin nousen samantien, kun kello soi ja aivan unisena syön aamupalat ja teen muut aamutoimet, hyppään pyörän selkään ja töihin päästyäni olenkin jo ihan pirteä. Ja homma alkaa olla jo ihan hanskassakin :)

Paita / Siskon kaapista, Kyprokselta
Shortsit / Vero Moda
Kengät / tori.fi
Asukuvat onkin otettu Ylöjärvellä, mutta niiden pääpointti ei tosin ollut niinkään esitellä päivän asua, vaan noita järkyttävän ihania korkokenkiä, jotka ostin! :) Kävimme läheisellä kirppiksellä varaamassa pöydän, mutta samalla reissulla silmiimme osui juuri Jeffrey Campbell -tyyliset mustat, pitsikuvioiset kengät. Tiesin siskoni haaveilleen moisista jo vuosia, joten luovutin kenkien oston hänelle. Asia jäi kuitenkin kaihertamaan mieltäni ja aloin selailla nettikirppiksiä ja tori.fi:tä löytäen kymmeniä ja taas kymmeniä samantyylisiä kenkiä enemmän tai vähemmän käytettyinä.


Halusin mustat kengät, nehän sopisivat kaikkien vaatteiden kanssa! Mustia olikin hurjasti tarjolla, jopa oikeassa koossa, mutta hinnat pyörivät vähän turhan korkealla ja postin sivuja selaillessani totesin, että kenkien hinta ei tulisi vielä lähellekään olemaan koko ostosumma.. Sitten silmiini osuivat nämä beiget timanttikoristeiset ihanuudet, ja mikä parasta, vieläpä Ylöjärveltä!! Mietin pitkään, sopisiko kengät riittävän monien vaatteiden kanssa, mutta myyjän laskiessa hintaa 40 eurosta 30 euroon, tein päätöken ostaa ne, enkä kyllä kadu yhtään! :)


Kengät on kyllä todella tukevat kävellä ja ne on ihana laittaa jalkaan! Toki päkiät ovat pitkillä matkoilla kovilla, koska pohja on tehty tukevaksi ja samalla todella kovaksi, mutta se on pieni miinus, ainahan voi huilata välillä ;) Lisäksi timantit ovat melko herkkiä irtoamaan, olen muutaman jo liimannut takaisin ja mietinkin, että olisi ollut alunperinkin ehkä kätevämpää, että vain ulkopuolella olisi koristeet. Jos kengät sattuvat osumaan kävellessä yhteen, se löystyttää koristeiden kiinnitystä :/


Mitä tästä siis opinkaan, kirppareilta voi löytää ihan hyvääkin tavaraa, jopa uudenveroista :) Ihmettelen aina, miten ihmiset onnistuvat löytämään niiltä mitään, kun tuntuu, että omiin silmiin osuu aina ne nukkaantuneet paidat ja käytetyt rintsikat, jotka roikkuvat tangoissa.. Mietin vain, kuka mahtaa edes ostaa jonkun muun alusvaatteita! Mutta kengät ovat oivallinen osoitus myös hyvän tavaran löytämisestä!


Mitä tykkäätte kengistä? Ja oletteko itse tehneet huippulöytöjä kirppiksiltä tai nettikirppareilta? :)

-Emma-
tiistai 3. kesäkuuta 2014

Korkeissa koroissaan

Matkalainen on saapunut Ylöjärvelle! Tänä aamuna starttasin Joensuusta bussin matkassa kohti Pieksämäkeä, josta matka jatkui junalla kohti Tamperetta. Tarkoitus oli käyttää koko matka lukemiseen, mutta bussissa päätin vain nautiskella maisemista ja junassa tuli sitten pari muuttujaa. Kyllä mä ehdin siellä lukeakin, mutta 2-vuotias pikkupoika käytti matka-aikansa huutelemaan "tytti" (jonka tulkitsimme tytöksi) ja leikkimään kanssani penkin takaa kurkistusleikkiä.. :D Noh, ehkä sellainen käytännön kasvatustiede on parempaa kuin joku äärettömän turhan tuntuinen kasvatusfilosofia kirjasta!

Mekko / Sisters Point - Tuurista
Kengät / Warehouse Ideapark



Lauantaina oltiin juhlistamassa Mikon veljen valmistumista rekkakuskiksi ja päällä oli pari vuotta sitten Tuurin reissulla mukaan tarttunut mekko ja samaa ikäluokkaa olevat korkokengät :) En kävele kovin usein korkokengillä ja Mikon ensimmäinen kysymys olikin, että "osaatko sie kävellä noilla?" :D Mutta nämähän nyt ovat eniten käytössä olleet korkkarit, joten nou probleemos!


Nyt olen siis viikon verran Ylöjärvellä ja suunnitelmia on kyllä paljon! Kun ei käy joka viikko, eikä edes joka kuukausi kotiseuduilla, tuntuu, että yhtäkkiä kaikki haluavat nähdä ja viettää kovasti aikaa kanssani ja sitten tulee se tilanne, että "hei, haluisin nähdä perhettänikin muulloinkin kuin illalla ennen nukkumaanmenoa" :D  Suunnitelmissa olisi kuitenkin käydä moikkaamassa mummua, mummia ja monia kavereita. Sen lisäksi tietysti Ideaparkkiin täytyisi päästä, koska onhan se aika huikeeta, että pääsee shoppailemaan oikein kunnolla!





Nyt tulee melko kuvapainotteinen postaus, mutta kai se on välillä kivaa vaihtelua! Loppuun vielä kuva valmistuneen kakusta, joka oli mun mielestä aivan loistava idea!



Mitäs tykkäätte asusta? :)

-Emma-